NHL:n pelaajatarkkailun asiantuntija täysin ällistynyt Jarmo Kekäläisen peliliikkeestä – "Suurin shokki 20 vuoteen"

3:20
Uutisaamun Tulosruutu raportoi NHL:n varauskierroksen ensimmäisestä kierroksesta.

Columbus Blue Jacketsin päätös valita Jegor Tsihanov NHL:n varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella (21:s) oli yksi tiistain suurimmista puheenaiheista jääkiekkomaailmassa. Seuran ratkaisu tuli täysin puskista monille.

TSN:n asiantuntijoiden Sam Consentinon ja Brian Burken reaktiot saivat paljon huomiota, mutta myös sosiaalisessa mediassa oli hämmentyneitä kiekkoasiantuntijoita Blue Jacketsin GM:n Jarmo Kekäläisen ratkaisun jälkeen.

Nuoria NHL-lupauksia tarkasti seuraava Mark Seidel, joka on toiminut esimerkiksi Minnesota Wildin pelaajatarkkailijana, oli yksi yllättyneistä.

– Tsihanov? Oikeasti? Minulla riittää paljon uskoa Jarmo Kekäläiseen, mutta tämä on 20 vuoteen suurin shokki ensimmäisellä kierroksella. Minulla ei ole mitään sanottavaa. En tiedä mitään tästä kaverista (Tsihanov), hämmästeli Seidel.

Myös NHL-toimittajien joukosta löytyi yllättyneitä.

– Minulla ei ole mitään käryä siitä, kuka Jegor Tsihanov on, mutta se tapa, jolla CBJ (Blue Jackets) ilmoitti valinnasta antoi ymmärtää seuran tietävän sen ja uskovan, että se on tehnyt todellisen ryöstön, kirjoitti puolestaan The Athleticin NHL-toimittaja Sean Shapiro.

– Columbus vei tällä Tsihanovin valinnallaan uudelle tasolle taktiikan "varataan suosikkimme ennen muita oli hänen rankkauksensa mikä tahansa". Yksi kautta aikojen valinnoista. Tässä vaiheessa en vain osaa sanoa, onko se kautta aikojen kovin peliliike vai kautta aikojen hulluin valinta, pohti NHL-toimittaja Jeff Veillette.

Katso julkaisut alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja