NHL-luotsilta ylväitä sanoja suomalaislupaus Brad Lambertista – "Kaunista katseltavaa"

NHL-seura Winnipeg Jetsin suomalaislupaus Brad Lambert on esiintynyt pirteästi harjoitusleirillä.

18-vuotias Lambert ei ole vielä tehnyt tulokassopimusta Winnipeg Jetsin kanssa, mutta taitava nuorukainen on ehtinyt tehdä suuren vaikutuksen Winnipegin harjoitusleirillä.

Lambert takoi Montreal Canadiensia vastaan pelatussa harjoitusottelussa tehot 1+1 ja suomalaislahjakkuuden luistin on muutoinkin liikkunut liukkaasti. Lambert on tehnyt suuren vaikutuksen Winnipegin päävalmentaja Rick Bownessiin.

– Ei kysymystäkään. Sitä ei voi opettaa, mitä tuo poika tekee nopeudellaan. On epätodellista, kuinka nopea hän on. Meidän työmme on opettaa häntä pelaamaan ja ymmärtämään tätä peliä paremmin. Osa hänen teoistaan tulee luonnostaan. Se on kaunista katseltavaa, Bowness kehuu Winnipegin sivuilla.

Lambert on omien esityksiensä johdosta nostanut itsensä keskusteluun jopa mahdollisesta NHL-paikasta. Bowness ei kuitenkaan halua tehdä hätiköityä päätöstä siitä, missä Lambert oman kautensa aloittaa.

– Ensinnäkään hän ei ole tehnyt sopimusta. Päätös siitä, missä hän pelaa, tehdään piakkoin. Hän ei ole pelannut itseään vielä ulos leiriltä. Rakastan tehdä töitä nuorten kundien kanssa. Annetaan vielä muutama päivä aikaa, ja katsotaan sitten, mitä tapahtuu, Bowness sanoo.

Suomalaisen pikakiiturin otteet ovat herättäneet myös joukkuetovereiden huomion. Puolustaja Nate Schmidt on antanut Lambertille jopa uuden lempinimen. Iso paha Brad.

– Pidän siitä. En ajatellut olevani niin iso, mutta otan sen vastaan. Yksi toinen esille noussut lempinimi on Lambo. Se on ollut yleisin. Mutta pidän myös ”Isosta pahasta Bradista”, Lambert naurahtaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja