NHL-joukkue sai hurmioituneen vastaanoton uudessa kodissaan – Lauri Markkanen otti kaiken ilon irti

Tällä kaudella Arizona Coyotesin riveissä pelanneet pelaajat esittäytyivät keskiviikkona uudelle kotikaupungilleen Salt Lake Citylle.

NHL kertoi viime viikolla, että Arizona Coyotesin seurapaikka siirretään Salt Lake Cityyn, Utahiin. Muuton yhteydessä myös seuran nimi vaihtuu, mutta pelaajat, valmentajat ja toimistohenkilökunta siirtyvät uuteen kaupunkiin.

Ensi kauden sopimuspelaajat saapuivat keskiviikkona Salt Lake Cityyn esittelemään itsensä uudelle kotikaupungilleen. Joukkue otettiin hienosti vastaan ja lentokentälläkin pelaajia vastassa oli liuta innokkaita faneja.

Uudella kotiareenalla Delta Centerissä pelaajia puolestaan odotti 12 400 kannattajaa, mikä sai pelaajat mykistyneiksi.

– Tämä on rehellisesti sanottuna yksi siisteimmistä kokemuksista, mikä meillä on jääkiekkoilijoina ollut, hyökkääjä Alex Kerfoot sanoi NHL:n sivuilla.

Paikalla oli myös useita NBA:ssa pelaavan Utah Jazzin pelaajia. Jazz julkaisi X-tilillään videon, jolla joukkueen ykköstähti Markkanen hurraa iloisesti Juuso Välimäen esittelypuheelle.

– Tämä on todella uskomatonta. On mahtavaa olla täällä. En malta odottaa, että pääsen pelaamaan edessänne lokakuussa, Välimäki sanoi yleisölle.

Markkanen oli silmin nähden iloinen saadessaan kaupunkiin muitakin suomalaisurheilijoita.

– Lisää suomalaisia Utahissa? Lauri on innoissaan, Utah kirjoitti videon yhteydessä.

– Let’s go, seisomaan noussut Markkanen huudahti videolla ja sai joukkuekaverinsa nauramaan.

Lue myös:

    Uusimmat