Jäähyväisten makua – muuttohuhujen kohteena olevan NHL-seuran kausi päättyi kyyneliin

Matias Maccellilta upea viimeistely läpiajosta – Aku Rädylle NHL-uran avauspiste 0:47
Matias Maccelli onnistui maalinteossa Arizona Coyotesin kauden viimeisessä ottelussa. (Video: NHL.com)

NHL-seura Arizona Coyotesin kausi päättyi äärimmäisen haikeissa tunnelmissa, vaikka joukkue voitikin kauden viimeisessä pelissään Edmonton Oilersin 5–2.

Päätössummerin jälkeen tunnelmat Arizonan kotihallissa olivat haikeat. Organisaatio on pyörinyt viime viikot tiiviisti otsikoissa, koska seuran on uutisoitu muuttavan Salt Lake Cityyn.

Päätössummerin jälkeiset hetket vain vahvistivat huhuja, sillä kaukalossa ja katsomossa vallitsi haikea ja jäähyväisten makuinen tunnelma.

Ottelun jälkeen kaikki Arizonan pelaajat kävivät halaamassa pitkään seuran huoltajana toiminutta Stan Wilsonia. Tämän jälkeen pelaajat kerääntyivät keskiympyrään kiittämään kotiyleisöä.

Seuraavaksi kaukaloon saapui Arizonan taustahenkilökunnan väkeä ja koko porukka kerääntyi pelaajien kanssa keskiympyrään yhteiskuvaa varten.

Tunnelma katsomossa oli haikea ja TV-kameroihin taltioitui useita kyynelehtiviä kannattajia. Myös Arizonassa syntynyt, toisen sukupolven Coyotes-pelaaja Josh Doan vaikutti tv-kuvien perusteella liikuttuneelta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Ottelun jälkeen Arizona julkaisi X-tilillään paljonpuhuvan viestin.

– Arizona Coyotes ikuisesti.

Coyotes on pelannut NHL:ssä vuodesta 1996 lähtien, jolloin Winnipeg Jets muutti Arizonaan ja seura sai uudeksi nimekseen Phoenix Coyotes. Vuodesta 2014 lähtien seura on kantanut nimeä Arizona Coyotes.

Lue myös:

    Uusimmat