NHL-areena muutti totaalisesti muotoa koronaviruksen takia – lopputuloksena hämmästyttävä hyväntekeväisyyslaitos

Jääkiekkoliiga NHL ja useat muut isot pohjoisamerikkalaiset sarjat ovat tällä hetkellä jäissä koronaviruspandemian takia. Tämän myötä monet jättiareenat ovat tyhjillään. Torontossa paikallinen jättiareena on muuttanut totaalisesti muotoaan pandemian puhkeamisen jälkeen.

Jääkiekkoseura Maple Leafsin ja NBA-seura Raptorsin kotipyhättö Scotiabank Arena on nykyään valtava tuotantolaitos.

Maple Leafsin ja Raptorsin taustalta löytyvä MLSE-yhtiö tavoittelee lopputulosta, jossa areenalla tuotettaisiin 10 000 ruoka-annosta päivässä paikallisille sairaanhoitajille ja heidän perheilleen.

MLSE aikoo pyörittää ohjelmaa viitenä päivänä viikossa, ainakin kesäkuun loppuun asti. Täten yhtiö vastaisi noin puolen miljoonan ruoka-annoksen toimituksesta.

– Tällä on varmasti merkitystä, MLSE:n presidentti ja toimitusjohtaja Michael Friisdahl totesi the Starin mukaan.

Operaation alussa Scotiabank Areenalla tuotettiin noin 2 800 annosta päivässä. Alun jälkeen tahti on kiihtynyt tasaiseen tahtiin.

– Olemme oppineet, että 5000 paunaa (2268 kiloa) pastaa ei valmistu ihan hetkessä, MLSE:n ruokavastaava Dan Morrow naurahti.

Torstaina vahvistettujen lukujen mukaan Torontossa oli todettu yhteensä 4 347 koronavirustapausta. Kuolemantapauksia oli raportoitu 222 kappaletta.

Ammattilaissarjat NHL tai NBA eivät ole pystyneet kertomaan, että milloin heidän kautensa jatkuvat.

Lue myös:

    Uusimmat