NFL-pelaaja nousi kodittomuudesta hirmusuoritukseen – puhui itselleen tryoutin

Cleveland Brownsin Damon Sheehy-Guiseppi teki hirmusuorituksen torstaina joukkueen ensimmäisessä kauteen valmistavassa ottelussa Washington Redskinsiä vastaan. Hän palautti potkun 86 jaardin (noin 78 metriä) juoksulla ja teki touchdownin. Sheehy-Guiseppin tarina noususta NFL-pelaajaksi on todella hurja. Asiasta kertoo CNN.

Sheehy-Guiseppi oli edellisen kerran pelannut amerikkalaista jalkapalloa kouluvuosina. Hän nukkui vielä neljä kuukautta sitten miamilaisen kuntosalin ulkopuolella, kun hän oli käyttänyt viimeiset rahansa harjoitteluun. Entinen joukkuetoveri paljasti hänelle ajan ja paikan Brownsin kevätharjoituksiin. 

Hänellä oli kuitenkin toinen ongelma, sillä häntä ei oltu kutsuttu tilaisuuteen. Sheehy-Guiseppi oli tehnyt taustatyönsä hyvin ja hän vakuutti valmennusjohdon, että hän tunsi seurassa johtotehtävissä työskentelevän Alonzo Highsmithin. Hän käveli tämän luokse, esittäytyi ja puhui itselleen paikan kutsuttujen pelaajien joukossa.

Hän sai mahdollisuuden ottaa palloa kiinni ja juosta 40 jaardin spurtteja, jonka hän teki 4,38 sekunnissa. Se riitti paikan saamiseen joukkueen harjoitusrinkiin. Silloin hän vakuutti kykyjenetsijät ja sai sopimuksen avausotteluun. 

Cleveland voitti ottelun, jonka jälkeen Highsmith suitsutti uutta värväystä.

– Uskomatonta, että on noin kauan poissa ja silti on niin nopea? Se tarkoittaa sitä, että hän on nopea. Nyt hän syö kolme lämmintä ateriaa päivässä ja nukkuu omassa sängyssään. Taivas on vain rajana hänelle, Highsmith totesi.

Lue myös:

    Uusimmat