Neymarin temperamenttisuus on aiheuttanut brassitähdelle ongelmia – "Olen mokannut monia kertoja"

Temperamenttisesta luonteestaan tunnettu Neymar on jalkapallouransa aikana joutunut useiden kohujen keskelle. Brassitaituri myöntää tekevänsä kovasti töitä hillitäkseen tunteenpurkauksiaan.

Neymar on ehtinyt tehdä uransa aikana otsikoita niin peliesityksillään kuin käytökselläänkin. Voittamisen eteen kaikkensa tekevä taituri on välillä sortunut myös suuriin ylilyönteihin, minkä hän itsekin tiedostaa.

– En ole puhelias tyyppi, mutta joskus tulee piste, jolloin turhaudun, suutun ja räjähdän, enkä kommunikoi oikealla tavalla. Yritän parantaa sitä, Neymar toteaa The Mirrorin mukaan.

Viime keväänä Neymar kritisoi Mestarien liigan tuomaristoa niin rajusti, että brassitähdelle lätkäistiin kahden ottelun pelikielto, mutta Neymarin turhautuminen on näkynyt myös mediassa. Kesällä Neymar mainosti kovaan ääneen haluavansa pois PSG:stä, mutta siirtoa ei loppujen lopuksi koskaan tullut. PSG-kannattajat ehtivät kuitenkin suivaantua brassitähdelleen.

– Kun voit henkisesti hyvin, asiat tapahtuvat luonnollisesti ja teet todennäköisimmin oikeita asioita. Jos et voi niin hyvin, asiat eivät suju odottamallasi tavalla, Neymar kommentoi.

Neymar myöntää itsekin toimineensa useita kertoja väärin, mutta painottaa myös, että jokainen ihminen tekee virheitä. Tärkeintä on kuitenkin virheistä saadut elämänopetukset.

– Olen mokannut monia kertoja ja itseluottamukseni palautumisella on ollut korkea hinta. Mielestäni on kuitenkin normaalia, että ihmiset epäonnistuvat. Se on osa elämää ja niiden kautta sitä kasvaa ja oppii, Neymar kommentoi virheitään. 

Lue myös:

    Uusimmat