Neymarin siirtohuhuihin lisää kierroksia – isä kiertää Euroopassa haistelemassa mahdollisuuksia, tapaaminen Juventuksen kanssa

Brasilialaistähti Neymarin siirtohuhuihin on tullut uusia juonteita.

Ranskalaiseen PSG:hen 222 miljoonalla eurolla elokuussa 2017 siirtynyt Neymar haikailee muihin maisemiin. Hän jätti tulematta PSG:n harjoitusleirille, mutta on sen jälkeen palannut joukkueen harjoituksiin.

Jo ptikään on puhuttu siitä, että Neymar haikailisi takaisin FC Barcelonaan, mutta nyt kartoitetaan muita vaihtoehtoja.

Espanjalainen Mundo Deportivo kertoo, että Neymarin agenttina toimiva isä Neymar senior on kiertänyt Euroopassa kartoittamassa pojalleen uusia mahdollisia työnantajia.

Italialaiselle Rai-kanavalle työskentelevä toimittaja Paolo Paganini kertoo, että Neymar senior on jo sopinut tapaamisen torinolaisen Juventuksen urheilujohtajan Fabio Paraticin kanssa.

Paganini painottaa, että kyseessä ei ole sopimusneuvottelu, vaan pelkkä tapaaminen.

Paganinin mukaan Neymarin paluu Barcelonaan on "hankalaa". Mundo Deportivo nostaa etusivullaan Neymarin kasvokuvan viereen Barcelonan ja Juventuksen logojen lisäksi Real Madridin, Bayern Münchenin ja Manchester Unitedin logot.

Mundo Deportivon mukaan kesällä merkittäviä hankintoja tehnyt Juventus ei ole varsinaisesti tavoittelemassa Neymaria, mutta jos asia etenee heille suotuisasti, Neymarin ja Cristiano Ronaldon voimien yhdistämisessä ei olisi seuran näkökulmasta ongelmaa.

Lue myös:

    Uusimmat