Lähde: Neymar teki päätöksensä – odotettu jättisiirto toteutumassa

Jalkapallomaailma on tällä hetkellä pysähdyksissä koronaviruksen takia. Eri tahot odottelevat nyt, että milloin huippusarjojen toiminta jälleen käynnistyy. Samalla kysymysmerkit kohdistuvat jo tulevaan siirtoikkunaan.

Yksi hyvin potentiaalinen liike on kohdistumassa brasilialaiseen supertähteen Neymariin. Espanjalaisen Sportin mukaan Neymar olisi sopinut siirrosta FC Barcelonan riveihin.

Kuvio on ollut tapetilla siitä lähtien, kun Neymar teki dramaattisen hyppäyksen Barcelonasta ranskalaisen PSG:n riveihin kesällä 2017.

Nyt Neymar on päättänyt palata tuttuihin maisemiin, sillä Sportin mukaan brasilialaistähti aikoo ”tehdä kaikkensa” sen eteen, että siirto toteutuu tänä kesänä.

Neymarin paluu Barcelonaan oli lähellä jo viime kesänä. Tuolloin PSG:n 200 miljoonan euron siirtopyyntö oli liikaa katalonialaisseuralle. 

Sportin mukaan Barcelona ja Neymar saattavat turvautua vaihtoehtoon, jossa Neymar ostaisi sopimuksensa ulos. Lehti kertoo, että FC Barcelonan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu olisi ottanut yhteyttä belgialaiseen lakimieheen Wouter Lambrechtiin eri skenaarioita varten.

Neymar ehti edustaa FC Barcelonaa yhteensä neljän kauden ajan. Tuona aikana hän juhli muun muassa Mestarien liigan voittoa ja kahta Espanjan La Ligan mestaruutta.

Lue myös:

    Uusimmat