Siirtyykö Neymar Barcelonaan? Valmentajalta mielenkiintoinen kommentti

Neymaria ollaan viety huhuissa kohti FC Barcelonaa, joskin katalonialaisseuran varapuheenjohtaja Jordi Cardoner kertoi tuoreeltaan, ettei Barcassa ole harkittu brasilialaisen jalkapallotähden hankkimista PSG:stä takaisin. Nyt soppaa kommentoi Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde.

Videolla Neymarin vapaapotkumaali Mestarien liigan ottelussa Belgradin Punaista tähteä vastaan. 

Neymar siirtyi Barcelonasta PSG:hen 222 miljoonalla eurolla kesällä 2017, mutta kaipaa viimeaikaisten raporttien perusteella takaisin katalonialaisseuraan. Espanjalaismedia Cadena Ser kertoi lisäksi, että Neymar olisi myös päässyt PSG:n kanssa yhteisymmärrykseen mahdollisesta siirrosta takaisin Barcelonaan.

Valverde sanoi pitävänsä Neymarin paluuta pelkkänä spekulaationa, mutta päästi samalla ilmoille varsin mielenkiintoisen, kaksijakoisen kommentin.

– Mitä tahansa voi tapahtua jalkapallossa, mutta se on vaikeaa, epätodennäköistä. En tiedä, tulemme näkemään, Valverde pyöritteli Neymarin mahdollisesta siirrosta Goal.comin mukaan.

Valverde muistutti myös, ettei asia ole ajankohtainen, koska siirtoikkuna on Espanjassa toistaiseksi kiinni. Siirtoikkuna avautuu jälleen tammikuussa.

Neymarin nykyinen sopimus PSG:n kanssa ulottuu kesään 2022.

Lue myös:

    Uusimmat