Siirtosaaga ratkeamassa? Neymarista tipahti merkittävää uutta tietoa

1:19
Videolla Neymarin maalintekotaiturointia.

Siirtohuhujen kohteena olevan jalkapallotähti Neymarin kuvioista on tipahtanut merkittävää uutta tietoa. Neymar on tehnyt espanjalaislehti Marcan mukaan PSG:n urheilujohtaja Leonardolle selväksi, että hänellä on halua siirtyä ainoastaan FC Barcelonaan, eikä häntä huvita lähteä Real Madridiin tai Juventukseen.

MAINOS

Mestarien liiga -paikat ratkeavat

Viimeiset Mestarien liiga -paikat ratkeavat tänään tiistaina ja huomenna keskiviikkona 27.–28.8. Karsintaottelut C Morella klo 21.45 alkaen.

C Moren sivulle pääset tästä

ESPN:n mukaan Barcelonan edustajat ovat lentäneet Pariisiin tehdäkseen PSG:lle kolmannen tarjouksensa Neymarista. Barcelona on tätä ennen tehnyt brassitaiturista PSG:lle jo kaksi tarjousta.

Barcelona tulee ESPN:n mukaan ehdottamaan, että se ottaisi Neymarin kauden ajaksi lainalle ja lainasopimukseen sisältyisi ostopakko. Barcelona olisi tämän kauden jälkeen valmis lunastamaan Neymarin itselleen 170 miljoonalla eurolla ensi kesänä.

Neymar siirtyi Barcelonasta PSG:hen kesällä 2017 viisivuotisella sopimuksella. Siirtosumma oli ennätykselliset 222 miljoonaa euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja