Neymar rääkyi kivusta taklauksen jälkeen – kuvat paljastavat pahan loukkaantumisen

Neymarin tykki puhuu vastustamattomasti Aasian Mestarien liigassa – Al Hilal 2-0-johtoon 1:22
Neymarin tykki puhui vastustamattomasti Aasian Mestarien liigassa lokakuun alussa.

Brassitähti Neymar loukkaantui maajoukkueen MM-karsintaottelussa Uruguayta vastaan sen verran vakavasti, että hänet kannettiin paareilla pois kentältä.

Al-Hilalissa nykyään palloileva supertähti Neymar kaatui maahan rääkäisyn kera ensimmäisen puoliajan lopussa. Ilmeisesti Neymar loukkasi tilanteessa polveaan, ja sosiaalisessa mediassa on jo puhuttu ristisidevammasta. Jos kyseessä on ristisidevamma, voi se pitää brassin pois kentiltä useita kuukausia.

Videon tilanteesta voit katsoa alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Ottelun jälkeen sosiaalisessa mediassa julkaistiin videoita, joissa supertähti joutuu kävelemään kainalosauvoilla ja polvessa on massiivinen tuki.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

MM-karsintaottelu oli Neymarin loukkaantumisen lisäksi Brasilian kannalta murheellinen, sillä Uruguay kukisti keltapaidat 2–0 Darwin Nunezin ja Nicolas de la Cruzin maaleilla.

Brasilia on tappion myötä Etelä-Amerikan MM-karsintasarjassa kolmantena neljän kierroksen jälkeen. Uruguay nousi voitollaan Brasilian ohi toiseksi, tosin tasapisteillä. Karsintasarjan kärjessä porskuttaa maailmanmestari Argentiina puhtaalla pelillä neljästä ottelusta.

Neymar on edelleen historia kallein jalkapalloilija. Paris Saint-Germain maksoi vuonna 2017 brassitähdestä peräti 222 miljoonaa euroa. Neymar siirtyi noin kaksi kuukautta sitten PSG:stä Saudi-Arabiaan Al-Hilalin joukkueeseen 90 miljoonalla eurolla. 

Lue myös:

    Uusimmat