Neymar kävi kuumana tuomarin ratkaisusta – pukukoppikäytävällä leimahti tulisesti

Hiuksensa vaaleanpunaisiksi värjännyt Neymar kiehui lauantaina tuomaristolle edustamansa PSG:n ja Montpellierin välisen Ranskan jalkapalloliigan ottelun yhteydessä. Tunteet läikkyivät puoliajalla pukukoppikäytävälläkin.

Neymarille annettiin varoitus 38. minuutilla nähdyn episodin jäljiltä. Neymar otti pallon jalkojensa väliin ja yritti heilauttaa sen vastustajan laitapelaajan Arnaud Souquet'n yli tai ohi. Peliväline osui kuitenkin Souquet'n rintaan ja kimposi yli sivurajan.

Erotuomari Jerome Brisard otti tämän jälkeen Neymarin puhutteluun ilmeisesti vastustajan kunnioittamattomuudesta. Neymar levitti käsiään ja protestoi tätä tuomarille, ja samassa yhteydessä brasilialaistähdelle näytettiin keltaista korttia.

Neymar nosti tapauksen esiin pukukoppikäytävällä. Hän haki tukea joukkuekaveriltaan Marco Verrattilta.

– Sano hänelle (tuomarille), etei hän voi antaa minulle keltaista korttia! Neymar paalutti.

Neymar otti lisäksi puhutteluunsa avustavan erotuomarin.

– Minä pelaan jalkapalloa ja hän antaa minulle keltaisen kortin, Neymar puhisi.

Avustava erotuomari kehotti Neymaria puhumaan ranskaa, mikä sai brassin hiiltymään.

– Puhu ranskaa. Paskat! hän puuskahti vihaisena.

Neymar nosti tapauksen esiin sittemmin myös Instagramissa "minä pelaan vain jalkapalloa" -kommentilla.

Neymar jäi ottelussa maaleitta, mutta alusti toisella jaksolla Kylian Mbappen viimeistelemän 4–0-maalin. PSG voitti ottelun lopulta 5–0.

Pariisilaisseura johtaa Ranskan liigaa 22 ottelun jälkeen 55 pisteellä, 12 pinnan erolla ennen Marseillea. Montpellier on viidentenä 33 pisteellä.