NY Timesin raportti: Marvel-tähden kaksi ex-tyttöystävää syyttävät näyttelijää pahoinpitelystä – todettiin alle kaksi kuukautta sitten syylliseksi kolmannen eksänsä pahoinpitelyyn

Kaksi Marvel-tähti Jonathan Majorsin ex-tyttöystävää syyttävät häntä New Yorkin Timesin tekemässä raportissa pahoinpitelystä. Majors todettiin joulukuussa 2023 syylliseksi ex-tyttöystävänsä Grace Jabbarin pahoinpitelyyn ja ahdisteluun. 

Marvel-tähti Jonathan Majors todettiin joulukuussa 2023 syylliseksi ex-tyttöystävänsä Grace Jabbarin pahoinpitelyyn ja ahdisteluun. Majors on poistettu tulevista Marvel-elokuvista ja häntä voi odottaa jopa vuoden vankeustuomio. Lopullinen tuomio annetaan helmikuussa 2024. Majors ei saa olla yhteydessä Jabbariin.

Nyt näyttelijän kaksi muuta ex-tyttöystävää syyttävät häntä hyväksikäytöstä New York Timesin raportissa. 

Emma Duncan, joka oli kihloissa Majorsin kanssa vuosina 2015–2019, väittää, että näyttelijä oli heidän suhteensa aikana henkisesti väkivaltainen ja myös kuristi häntä, heitteli häntä ja sai hänelle aikaan mustelmia.

Majorsin asianajaja Priya Chaudhry kiisti, että Majors olisi pahoinpidellyt Duncania fyysisesti tai esittänyt näitä uhkauksia. Chaudhry myönsi, että Duncanilla ja Majorsilla oli monia vakavia riitoja, ja totesi, että näyttelijä päättää ottaa vastuun omasta osuudestaan tuossa myrkyllisessä suhteessa, keskittyy itseensä ja käsittelee elinikäistä masennustaan. Chaudhry väitti myös, että Duncan läimäytti tai löi Majorsia kasvoihin ja päähän useita kertoja.

Maura Hooper, joka seurusteli Majorsin kanssa vuosina 2013–2015, väitti, että näyttelijä käytti häntä henkisesti hyväkseen. Hooper väitti, että Majors uhkasi tappaa itsensä sen jälkeen, kun hän sai selville, että Majorsilla oli suhde. Hooper väittää, että vuosi heidän eronsa jälkeen Majors vielä soitti ja haukkui sekä uhkaili häntä puhelimessa saatuaan tietää eräästä Hooperin suhteesta. 

Majorsin asianajaja luonnehti puhelinsoittoa molemminpuolisesti intensiiviseksi keskusteluksi ja lisäsi, että Majors pahoittelee sanoneensa loukkaavia asioita, mutta ei muista tarkkaan, mitä sanoi.

Timesin raportti sisälsi myös erillisiä väitteitä siitä, että Majors oli riitaisa naisten kanssa, jotka työskentelivät HBO:n Lovecraft Country -sarjan kuvauksissa. Timesin mukaan kolme naista teki valituksia, ja Majors pyysi vastahakoisesti anteeksi HBO:n kehotettua häntä tekemään niin. Majorsin asianajaja väitti, ettei Majorsille ollut koskaan kerrottu, että kukaan olisi vastustanut hänen käytöstään.

Majors on tunnettu Marvel-elokuvissa Kangin roolistaan. Hänet voi nähdä myös Creed III -nyrkkeilyelokuvassa, joka julkaistiin maaliskuussa 2023. 

Lue myös:

    Uusimmat