Marvel-tähti todettiin syylliseksi ex-tyttöystävänsä pahoinpitelyyn – sai potkut Marvel-elokuvista

Näyttelijä John Majorsia uhkaa jopa vuoden vankeusrangaistus ex-tyttöystävänsä Grace Jabbarin pahoinpitelystä.

Marvel-tähti ja yhdysvaltaisnäyttelijä Jonathan Majors, 34, on todettu syylliseksi New Yorkissa entisen tyttöystävänsä brittikoreografi Grace Jabbarin pahoinpitelyyn. Tuomio julistettiin 18. joulukuuta kolmen päivän harkinnan jälkeen. 

Maaliskuussa Majors hyökkäsi Jabbarin kimppuun, jonka seurauksena Jabbarilta murtui sormi, hän sai viillon korvansa taakse, mustelmia sekä tunsi sietämätöntä kipua. 

Yhteenotto tapahtui, kun ex-pariskunta oli autossa New Yorkissa, ja Jabbari näki toiselta naiselta tekstiviestin Majorsin puhelimessa. Tekstiviestissä toinen nainen toivoi suutelevansa Majorsia sillä hetkellä. 

Syyttäjien mukaan, kun Jabbari otti puhelimen, Majors tarttui häneen, väänsi hänen kätensä selän taakse ja löi häntä päähän saadakseen puhelimensa takaisin.

Majors ei todistanut, mutta hänen asianajajansa väitti, että hän oli uhri, ja että Jabbari hyökkäsi Majorsin kimppuun mustasukkaisuuden seurauksena nähtyään tekstiviestin autossa.

Majors todettiin syylliseksi pahoinpitelyyn, josta aiheutui fyysisiä vammoja, sekä pahentuneeseen häirintään. Syyttäjä kuvasi Majorin yrityksiä vahtia tyttöystäväänsä fyysisellä ja henkisellä väkivallalla pahoinpitelyn jälkeen.

Majors on poistettu tulevista Marvel-elokuvista ja häntä voi odottaa jopa vuoden vankeustuomio. Lopullinen tuomio annetaan helmikuussa 2024. Majors ei saa olla yhteydessä Jabbariin. 

Jabbari ja Majors tapasivat kaksi vuotta aiemmin Ant-Man and the Wasp: Quantumania -elokuvan kuvauksissa, jossa Jabbari toimi liikevalmentajana.

Majors on tunnettu Marvel-elokuvissa Kangin roolistaan. Hänet voi nähdä myös Creed III -nyrkkeilyelokuvassa, joka julkaistiin maaliskuussa 2023. 

Pidätyksensä jälkeen Marvel lykkäsi vuoteen 2026 asti Avengers: The Kang Dynasty -elokuvan julkaisua, jossa Majorsin oli määrä näytellä pääpahista. Myös Magazine Dreams -elokuvan julkaisua lykättiin Majorsin syytösten vuoksi.

Lähde: CNN
 

Lue myös:

    Uusimmat