Mainos

Nettisivuston mokalle kuittailtiin – asiakaspalvelijalta mahtavaa heittäytymistä

Jen-niminen asiakaspalvelija teki lähtemättömän vaikutuksen.

James Lloyd, 25-vuotias englantilaismies, suunnitteli reissua Uuteen-Seelantiin. Niinpä mies kävi kurkkaamassa matkamahdollisuuksia Skyscanner-nimisellä nettisivustolla, jossa hän kuitenkin bongasi jotain outoa.

Matkasuunnitelmaan oli merkitty "pitkä pysähdys" Bangkokiin – kokonaiset 413786 tuntia ja 25 minuuttia eli käytännössä 47 vuotta.

Lloyd päätti pilailla ilmiselvän erehdyksen kustannuksella ja julkaisi kuvakaappauksen pitkästä pysähdyksestä Skyscannerin Facebook-sivuilla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hei Skyscanner. Mietin vain, mitä suosittelette, että tekisin tuon sivustonne ehdottaman 47 vuoden pysähdyksen aikana?"

Päivitys on kerännyt jo 17 000 tykkäystä ja yli tuhat kommenttia. Lloyd osuikin vitsillään kultasuoneen, sillä asiakaspalvelija-Jen ei pienestä häkeltynyt, vaan oli enemmän kuin valmis lähtemään vitsailuun mukaan. Jen muun muassa totesi, että toisin kuin Terminaali-elokuvassa, jossa Tom Hanksin esittämä mies joutuu asumaan lentokentällä, Llloydin kannattaisi keksiä puuhaa kentän ulkopuolelta.

"Jos et ole suuri Terminaali-elokuvan fani, suosittelisin varmaankin, että vietät nuo vuodet lentokentän ulkopuolella. Tässä siis muutama ehdotus:

– Missasit juuri Songkranin (thaimaalaisen uudenvuodenjuhlan), mutta ehdit nauttia siitä seuraavat 46 vuotta.
– Mitä mieltä olet korkeuksista? Moon bar on aika hyvä ja se on auki aamuyhteen, joten voit viettää suuren osan ajasta siellä.
– Risteily Chao Phrayan joella pitäisi sinut kiireisenä vähän aikaa.
– Jos pikkunälkä iskee, voit kokeilla kelluvaa toria. Eikä vain ruoan takia, vaan voit myös saada sieltä kavereita. Win-win-tilanne.
– Ryhdy Lumpini-puiston thai chi -spesialistiksi.

- Jen

(ps. Kiitos, kun kerroit, minä pyydän, että joku tarkastaa tuon asian!)"

Jenin vastaus keräsi tuhansia tykkäyksiä ja herätti suurta hupia sosiaalisessa mediassa. Hulvattomalle asiakaspalvelijalle ehdotettiin muun muassa ylennystä. Jen vastaili hauskaan tapaansa myös muille kommentoijille.

"Skyscanner, olette voittajia netin asiakaspalveluvastauksissa ainakin seuraavat 47 vuotta", kehui Katy-niminen nainen.
"Tarkoittaako se, että voin lähteä kotiin?" Jen kysyi.

"Eikö kukaan ole huomannut, että jopa 47 vuoden pysähdyksellä hän matkustaisi ajassa taaksepäin ja saapuisi päivä lähtönsä jälkeen? Onko Skyscanner keksinyt aikamatkustuksen?" kyseli puolestaan Joe.
"Tämä oli kaikki vain tarkkaan mietitty huijaus, jotta veisimme kaikkien huomion todellisesta suunnitelmastamme, aikamatkustuksesta", Jen myönsi.

""Pitkä pysähdys!" Ihanko totta?!" naureskeli Seán.
"Ainakin olemme rehellisiä", Jen puolusteli.

Wong Kean Wah -niminen mies puolestaan julkaisi kuvakaappauksen, josta paljastui, että hänelle oli tarjottu 47 vuoden pysähdystä Sydneyssä. Myös hän pyysi ehdotuksia siihen, miten tuhlata kymmeniä vuosia Australiassa. Jen totesi, että hänellä oli olo kuin Päiväni murmelina -elokuvassa, mutta ehdotti muun muassa käyntiä taidegalleriassa tai yöpymistä – tai noin 17 155 yötä – eläintarhassa. "Hei tekniikan pojat, minä täällä taas...", asiakaspalvelija vitsaili uudelleen esiintyneen virheen kustannuksella.

Video: Millaisia asiakkaita ruokakaupan myyjät vihaavat?

Lähde: Buzzfeed

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.