Järjetön somesuosio: Kauppa julkisti viikon työntekijän somessa – asiakkaat innostuivat keksimään, mitä kaikkea kassatyöntekijä oli tehnyt

Millainen käytös ruokakaupan myyjiä ärsyttää? Katso video!

Viattomasti alkanut työntekijän palkitseminen sai käsittämättömät mittasuhteet, kun sosiaalisessa mediassa alettiin keksiä urotöitä kassatyöntekijän piikkiin.

Illinois'n Streatorissa sijaitseva Walmart-kauppa julkisti pari viikkoa sitten viikon kassatyöntekijänsä. Facebook-sivuilla julkistettu tunnustus meni kyseisellä kerralla Sam-nimiselle kassaneidolle.

– Hän on saanut asiakkailta kehuja hiljattain ystävällisestä ja nopeasta palvelustaan, tunnustusta perusteltiin.

Kuvaan alkoi virata Samia ylistäviä kommentteja. Kyse ei kuitenkaan ollut mistään normaaleista kehuista: kommenttien perusteella Sam on pelastanut ihmisiä kaivoista, lainannut autoaan ja kantanut varastetun televisionkin ulos kaupasta. Kehuissa tuskin on totuuden hiventäkään, mutta kaikessa yksityiskohtaisuudessaan ne ovat sitäkin hulvattomampia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Hän pyyhki kyyneleeni"

Överikehuista ei ole meinannut tulla loppua, vaan kommentteja on parissa viikossa ehtinyt kertya jo yli 60 000 kappaletta. Parhaimmista kommenteista on myös tykätty tuhansia kertoja.

– Sam pelasti minut, kun olin pudonnut avoimeen kaivoon Walmartin takana, kiitteli eräs.

– Onnea, Sam! Minulla oli vaikeuksia löytää hevi-hyllyä, ja epäröimättä Sam kasvatti puutarhan siinä paikassa, ja korjasi hedelmä- ja vihannessatoni. Menin sinne 17.30 ja olin ulkona 16.30. Ihmeellistä, hehkutti toinen.

– Minun piti päästä toiselle puolelle kaupunkia. Olin Walmartissa yrittämässä varastaa pyörää, ja hän sai minut kiinni ovella. Hän kysyi minulta "miksi?", aloin itkeä ajatellen, että joudun vankilaan. Hän pyyhki kyyneleeni ja sanoi: "Ei hätää, pikkukaveri, minä autan." Hän antoi avaimet autoonsa, ja pyysi hakemaan hänet 17.30. En ole vieläkään palauttanut autoa, mutta hän on mahtava! Minulla on ollut auto viikon, sanaili kolmas.

– Suosikkikahvini oli loppu Walmartista, kerroin Samille ja hän näytti surulliselta. Hän sanoi tulevansa pian takaisin ja ilmeisesti lensi Kolumbiaan, tappeli kartellin kanssa, löysi kahvipapuni, jauhoi ne itse ja toimitti ne henkilökohtaisesti kotiini samana päivänä! Onnea Sam, ansaitset tuon!

– Onnea Sam! Menin eräänä päivänä Walmartiin ja yritin varastaa 65 tuuman television, ja Sam auttoi minua kantamaan sen ulos, koska hän luuli minun jo maksaneen sen.

– Eräänä päivänä pieni poika itki Walmartissa. Sam käveli hänen luokseen, pyyhki hänen kyyneleensä ja sanoi: "Älä itke, nuorimies. Olet täynnä rajoittamatonta potentiaalia ja voit saavuttaa mitä tahansa, mihin sitten keskitytkin." Tuosta lapsesta kasvoi Albert Einstein.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja