Mainos

Nettikysely: Suomi ei saa 11 mitalia MM-hiihdosta

Valtaosa kansasta ei usko suomalaisurheilijoiden saavuttavan 11 mitalia hiihdon MM-kisoissa Tshekin Liberecissä. Entinen hiihtotähti Juha Mieto ilmoitti odottavansa, että Suomi nappaa vähintään näin suuren mitalisaaliin parhaillaan käytävissä MM-hiihdoista.

MTV:n nettikyselyyn vastanneista yli 82 prosenttia oli kuitenkin eri mieltä Miedon kanssa. Monien vastaajien mukaan suomalaisten kunto ei ole nyt kohdallaan.

- Toivottavasti tulee 11 mitalia. En kuitenkaan usko, että Suomen urheilijoilla kunto riittää. Veikkaan kuutta mitalia, kirjoittaa nimimerkki "kaija".

- Mietaa puhuu lööperiä. Millä lihaksilla saadaan 11 mitalia. Esim. mäestä ei tule yhtään, koska pojilla ei päät kestä, ihmettelee "pappijussi".

- Kilpailu on kovaa. 8 mitalia on jo hyvä, kertoo nimimerkki "pepu".

- Suomen hiihto on niin alas vajonnut jo vuosia kaikenlaisten tankkausten ja tiputusten vuoksi, ettei voi enää uskoa suksen luistoon ja oikeisiin voiteisiin, ilmoittaa "hemohesse".

Kyselyyn vastanneista vain vajaa 18 prosenttia uskoi, että suomalaiset tuovat kisoista 11 mitalia.

- Tottakai voi tulla. Nähtiin se jo 2 ekassa kilpailussa! Ei mitään syytä epäillä, etteikö tuo tavoite saavutettais!, uskoo "hiihtelijä pohjanmaa".

Nimimerkki "Suksi luistaa" on samoilla linjoilla:

- Töitä tekemällä saa tulosta.

MTV:n nettikyselyyn on vastannut yli 2760 henkilöä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.