Nettideittailun ABC: Näin laadit hyvän profiilin

Deittipalvelu Happy Pancake listasi vinkkejä hyvän deittiprofiilin laatimiseksi.

Etkö ole vielä kokeillut nettideittailua vai eikö profiilisi ole herättänyt tarpeeksi kiinnostusta? Nappaa tästä vinkit täydellisen deittiprofiilin luomiseen, ja sinulle alkaa sadella yhteydenottoja.

1. Lisää profiiliin kuvasi

Kuten tiedämme, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Lataa siis palveluun valokuva itsestäsi. Monia deittailijoita jännittää treffien sopiminen netissä, joten kuva saattaa vähentää epäluuloja. Voit myös käyttää valokuva-albumia profiilisi täydentämiseksi, mutta katso tarkkaan millaisia kuvia laitat galleriaan. Mikäli lataat palveluun vain juhlissa otettuja bilekuvia, ne saattavat antaa vääränlaisen kuvan sinusta.

2. Ole rehellinen

Kuvaile itseäsi rehellisesti, älä kaunistele tai valehtele. Jäät valheistasi todennäköisesti nopeasti kiinni ja pilaat samalla mahdollisen orastavan parisuhteen. Uskalla kertoa avoimesti itsestäsi ja siitä millainen oikeasti olet. Voit keskittyä esimerkiksi muutamaan kiinnostukseen kohteeseesi, joiden avulla tuot esiin persoonallisuutesi.

3. Muista turvallisuus

Muista, ettet paljasta liian henkilökohtaisia asioita itsestäsi. Mieti esimerkiksi haluatko profiilisi katsojien tietävän missä olet töissä? Äläkä missään nimessä paljasta osoitettasi.

4. Älä ole negatiivinen

Valittaminen ja negatiivisuus eivät taatusti ole viehättäviä ja kiinnostusta herättäviä piirteitä. Älä siis valita, ettet ole löytänyt seuraa muuta kautta, tai kerro henkilökohtaisista ongelmistasi profiilissasi.

5. Tiedä mitä etsit

Kuvaile profiilissasi selkeästi mitä olet etsimässä. Haluatpa löytää parisuhteen tai vain satunnaista treffiseuraa, olet siitä rehellinen. On helpompi löytää Se Oikea, kun toisella osapuolella ei ole vääriä odotuksia.

6. Olet tarkka

Saatuasi deittiprofiilisi valmiiksi, tarkista tekstisi ja korjaa mahdolliset kirjoitusvirheet. Kiinnitä myös huomiota siihen, että kaikki tietosi, jotka haluat jakaa potentiaalisten treffikumppanien kanssa, ovat oikein.


AVA

Kuva: Shutterstock

Lähde: Happy Pancake

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja