Nerokasta! Tarjolla olutta – uusi ryhmäliikuntatunti houkuttelee erityisesti miesasiakkaita

Yhdysvalloissa on käynnissä buumi, jossa joogatunnit ovat löytämässä tietään panimoihin. Yksilösuorituksen sijaan olutjoogassa keskitytään yhteisöllisyyteen – ja totta kai oluen juomiseen.

Erilaiset joogatunnit ovat olleet jo pitkään suosiossa, mutta harva on kuullutkaan olutjoogasta. Uudessa ilmiössä itse joogaopetus on perinteistä, mutta se tapahtuu hieman erikoisemmassa ympäristössä, nimittäin panimossa. Uuden innovaation tarkoituksena on houkutella paikalle aloittelijoita, erityisesti miehiä.

– Panimo houkuttelee miehiä ovelle ja heille luvataan olut jälkeenpäin. Se on porkkana. Monet heistä tulevat tyttöystävien, vaimojen tai siskojen kanssa, joogastudio Bendy Brewskin perustaja Bet Cosi kertoo.

Panimo on erinomainen ympäristö tutustua uusiin ihmisiin 

Olutjoogassa tunnit ovat tavallista lyhyempiä, noin 45 minuutin kestoisia. Useimmat mukana olevat panimot tarjoavat joogaajille lisäksi tutustumiskierroksia sekä mahdollisuuden useammankin oluen nauttimiseen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tavallisille joogatunneille tyypilliset yksilösuoritukset vaihtuvat olut-tunneilla yhteisöllisyyteen. Cosin mukaan olut on tärkeä osa heidän kulttuuriaan, joten mikä olisikaan parempi paikka liikkua ja tutustua uusiin ihmisiin kuin panimo.

Olut-tunnit ovat levinneet nopeasti ympäri Yhdysvaltoja, ja uusia yhteistyötä haluavia panimoita ilmoittautuu mukaan jatkuvasti. Toivottavasti joogatuntien pitäjät pian ymmärtävät, että suomalaisetkin ovat melkoista olutkansaa.

Tämän helpon joogaliikkeen voit tehdä missä vain, vaikka baarissa!

Lähde: Dailymail 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja