Mainos

Neljä miestä vangittiin Vuosaaren ampumisesta

Helsingin käräjäoikeus on vanginnut neljä ulkomaalaista miestä Vuosaaressa tapahtuneesta ampumistapauksesta. Kolmea miestä epäillään tapon yrityksestä ja yhtä väärennyksestä.

Viidettä poliisin kiinni ottamaa henkilö ei enää epäillä osallisuudesta tapahtumiin. Poliisi on vaitonainen sekä teon motiivista että taustoista.

– Tässä vaiheessa teon motiivi on epäselvä. Se on tutkinnan kannalta yksi tärkeimpiä asioita, mitä yritämme saada selville, tutkinnanjohtaja, komisario Kalle Lehmus kertoo MTV3 Uutisille.

Osalla epäillystä on aiempaa omaisuus- ja huumausainerikostaustaa. Poliisin mukaan kuulusteluita on vielä runsaasti tekemättä ja epäiltyjen kertomukset tapahtumista ovat olleet Lehmuksen mukaan osittain ristiriitaisia.

Vuonna 1987 syntynyttä virolaismiestä ammuttiin Itä-Helsingin Vuosaaressa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Ampumisen jälkeen mies jätettiin makaamaan kadulle.

Haavoittunut on edelleen sairaalahoidossa, eikä hänen tilassaan ole tapahtunut muutoksia, kertoi LehmusMTV3 Uutisille käräjäoikeudessa.

Vangitsemisistunnot käytiin suljetuin ovin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.