Mainos

Neliraajahalvaantunut halusi toteuttaa unelmansa äitiydestä – käytti kymmeniä tuhansia saadakseen lapsen

Kaulasta alaspäin halvaantunut nainen käytti kymmeniä tuhansia toteuttaakseen vauvahaaveensa.

Sen jälkeen, kun australialainen Nicole Crawford neliraajahalvaantui auto-onnettomuuden seurauksena, hän on yrittänyt pysyä positiivisena vakavasta diagnoosista huolimatta. Nainen ei myöskään antanut loukkaantumisen estää häntä toteuttamasta lapsihaaveitaan, vaan päätti toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa hinnalla millä hyvänsä. 

Isoäiti täyspäiväisenä huoltajana

Onnettomuuden jälkeen Crawford etsi käsiinsä parhaan mahdollisen asiantuntijan, joka totesi naisen kehon olevan tarpeeksi vahva raskautta ajatellen. Crawford koeputkihedelmöitettiin ensimmäisen kerran vuonna 2014, mutta valitettavasti kaikki ei sujunut suunnitelmien mukaan.

Viidennen yrityksen ja yli 11 000 euron jälkeen naista lopulta onnisti ja hän tuli raskaaksi huhtikuussa 2016. 

– Raskaus oli riski, mutta loppujen lopuksi kaikki sujui hyvin, eikä se ollut mitään verrattuna siihen, mitä olin etukäteen ajatellut.

Lapsi syntyi keisarileikkauksella kuusi viikkoa etuajassa, mutta koska komplikaatioita ei havaittu, perhe pääsi kotiin kaksi viikkoa synnytyksen jälkeen. Crawfordin äiti Sandra on ottanut töistään vuoden vapaata auttaakseen lastaan marraskuussa syntyneen Reagan-vauvan hoidossa.

Elämä täynnä turhautumista ja onnea 

Vaikeita aikoja kokenut perhe ei voisi olla onnellisempi, vaikka lapsenhoito vaatiikin hieman organisointia.

– Olen aina unelmoinut tulevani äidiksi, mutta auto-onnettomuuden jälkeen en uskonut sen käyvän toteen. Äitini on nyt kokopäiväinen isoäiti, enkä olisi tässä ilman häntä. Hän tekee kaiken syöttämisestä pesuun, ja muu perhe auttaa silloin, kun hän ei siihen pysty, Crawford kertoo.

– Kun Reagan itkee, äidinvaistoni käskee nostaa hänet syliin, ja joskus onkin todella turhauttavaa, etten pysty siihen, Crawford kertoo äitiyden mukanaan tuomista haasteista.

Vaikka nainen tietää, ettei voi koskaan tehdä lapsensa kanssa samoja asioita kuin muut äidit, hän kertoo olevansa äärimmäisen onnellinen vauvasta, jota hän kutsuu pieneksi ihmeeksi. 

Lähde: CatersNews 

***

1:17


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.