Neitsyen vuosihoroskooppi 2023: Luvassa käänne työelämässä

Neitsyen vuosihoroskooppi 2023: Rakkaudessa ja työelämässä eteen voi tulla yllättäviä käänteitä! Kukkaronnyörejä kannattaa kiristää alkuvuodesta...

Rakkaus

Rakkaus voi saapua yllättäviä teitä. Et ikinä uskoisi, mistä voit rakkauden löytää.

Kaikkein pidättyväisimmätkin neitsyet uskaltautuvat tänä vuonna etsimään ja ottamaan rakkautta vastaan. Alat ehkä tuntea rakkautta sellaisiakin ihmisiä kohtaan, jotka olet tähän saakka nähnyt vain ystävinä. Joskus saatat myös tulkita näkemiäsi merkkejä väärin ja joutua hieman noloihin tilanteisiin osoittaessasi rakkautta suuntaan, josta vastarakkautta ei löydykään. Älä suotta nolostele. Kukaan ei pahoita mieltään rakkaudenosoituksista, vaan on pikemminkin otettu ja imarreltu.

Sinkuille hyvä neuvo kuitenkin on, että nyt viimeistään sinun on lakattava etsimästä ihannetta, jollaista ei ole edes olemassa. Ehkä sinun kannattaa kääntää katseesi niidenkin puoleen, jotka eivät täysin vastaa odotuksiasi. Heidän kuorensa alta voi löytyä jotain sellaista, mitä et osannut odottaa.

Parisuhteessa elävillä neitsyillä voi olla kumppaninsa kanssa hieman erimielisyyksiä vuoden alkupuoliskolla. Yritä omalta osaltasi estää tilanteita kärjistymästä riidaksi. Se vaatii hieman joustavuutta, mutta se on tässä tilanteessa pieni uhraus. Loppuvuodesta löydätte rakkauden ja yhteisymmärryksen, ja olette jälleen kuin vastarakastuneet.

Mahdotonta ei myöskään ole, että eksäsi palaa takaisin elämääsi. Sinun päätöksesi on, otatko hänet vastaan. Puntaroi tarkkaan, mitä olet hänen kanssaan ja hänen takiaan joutunut kokemaan. Haluatko kokea saman uudelleen?

Perhe ja ystävät

Riitoja syntyy tänä vuonna helposti perheen sisällä. Useimmiten ne johtuvat kommunikaation puutteesta tai väärinymmärryksistä. Perheesi on kuitenkin yhtenäinen ja kestää myös riidat. Toisaalta välillä voi olla hyväkin ottaa hieman etäisyyttä perheenjäseniin ja nauttia ystävien seurasta, jotka hekin ovat sinulle melkein kuin perhettä.

Työ ja ura

Keväällä sinulle voi olla luvassa jonkinlainen käänne työelämässä. Ota muutokset rohkeasti vastaan, sillä uudet mahdollisuudet ovat juuri sitä mitä olet jo pitkään kaivannut. Sitä paitsi tarvitset myös kohennusta talouteesi, ja sitäkin uudet työmahdollisuudet tuovat mukanaan.

Välillä vertaat itseäsi kuitenkin turhan paljon toisiin ja heidän saavutuksiinsa. Se ei kannusta sinua yhtään. Vertaa mieluummin itseäsi aikaisempaan minääsi, niin saat huomata valtavaa kehitystä ja voit olla siitä ylpeä.

Jos etsit työtä tai harkitset työpaikan vaihtoa, on vuoden alkupuolisko siihen sopivaa aikaa. Älä pelkää lähteä kokonaan uusille urillekaan, sillä tähdet ovat nyt puolellasi. Viimeinkin voit löytää taitojasi vastaavaa työtä, ja se motivoi sinua entistä parempiin suorituksiin. Taitosi ovat olleet turhan kauan piilossa.

Raha

Vuoden alkupuoli ei vaikuta raha-asioissa kovin lupaavalta. Menot tuntuvat vain lisääntyvän, ja jolleivät tulosi kasva tai peräti laskevat, voi rahatilanteesi muodostua varsin tiukaksi. Sinun ei siis auta muu kuin vähentää tuntuvasti menojasi. Onneksi tilanteeseen on luvassa helpotusta jo ennen kesää, mutta vältä silti heittäytymästä tuhlailevaksi.

Terveys ja hyvinvointi

Mielialasi saattaa tänä vuonna vaikuttaa terveyteesi. Yritä hillitä kiihkeitä tunteitasi. Kaikkeen ei tarvitse aina reagoida niin voimakkaasti, sillä se ei tee hyvää henkiselle eikä fyysisellekään hyvinvoinnillesi.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat