Skorpionin vuosihoroskooppi 2023: Parisuhde voi varsin hyvin ja parannusta työasioihinkin luvassa

Skorpionin vuosihoroskooppi 2023: Rakkautta etsivän skorpionin ei kannata menettää toivoaan tänä vuonna! Mitä työelämään tulee, loppuvuonna kärsivällisyyden merkitys korostuu.

Rakkaus

Skorpionit ovat parisuhdeihmisiä. Sinä et yksinkertaisesti osaa elää yksin. Jollet ole parisuhteessa, sinulla on ainakin kova haku päällä. Teet kaikkesi löytääksesi kumppanin mahdollisimman nopeasti.

Sinkkuskorpioneilla voi olla kuitenkin vaikeuksia saada yhteyttä ihmisiin, ja etenkin niihin kiinnostaviin. Menet heti jäihin, kun mielenkiintoinen persoona ilmestyy näköpiiriin, ja silloin parhaat puolesi jäävät piiloon. Älä silti menetä toivoasi. Tarvitset ehkä ystäviesi apua kumppanin etsinnässä. Jollei muuta, niin heidän seurassaan olet ainakin rohkeampi ja uskallat paremmin lähestyä kiehtovia tyyppejä.

Vakiintuneiden skorpionien suhde rakkaaseen on kaikin puolin kunnossa. Kommunikaatio välillänne toimii aiempaa paremmin, ja se tuo harmoniaa ja myös huumoria suhteeseenne. Kun mukaan lisätään vielä aimo annos romantiikkaa ja intohimoa, niin asiat ovat varsin hyvin.

Vasta vähän aikaa seurustelleet paritkin vievät suhdettaan tänä vuonna seuraavalle tasolle. Rakkautta ja romantiikkaa ei todellakaan elämästäsi puutu.

Perhe ja ystävät

Perhe-elämä ei ole skorpioneilla tänä vuonna kaikkein sopuisinta. Erimielisyyttä syntyy ennen kaikkea rahasta ja kotitöistä, mutta riidanaiheeksi kelpaa lopulta ihan mikä tahansa. Sinun ja perheesi ajatukset vain eivät aina kohtaa, joten erimielisyyksiltä ei voi välttyä.

Välillä sinusta voi tuntua, että tulet paljon paremmin toimeen ystäviesi kanssa, ja usein pakenetkin toraisaa perhe-elämää heidän seuraansa. Ystävät voi valita, perhettä ei.

Työ ja ura

Työasiat sujuvat sinulta tänä vuonna mukavasti. Jonkinlaista parannusta työolosuhteisiisi on luvassa. Työympäristöäsi uudistetaan ehkä toimivammaksi ja viihtyvämmäksi. Tai kenties saat vastuullisemman tehtävän. Jollei kukaan sellaista sinulle tarjoa, sinä hakeudut itse uuteen tehtävään joko samalla työpaikalla tai kokonaan uudessa paikassa.

Skorpioni pyrkii työssään vakauteen, ja siksi sinun tavoitteesi onkin löytää vakituinen työpaikka. Se voi löytyä tänä vuonna yllättävän helposti. Pidä silmäsi ja korvasi auki ja katso myös sinne, missä ei virallisesti ole töitä tarjolla. Sinunlaisellesi voi löytyä työtä siitä huolimatta.

Loppuvuodesta sinulle voi syntyä hieman väärinkäsityksiä työkavereidesi tai esimiehesi kanssa, ja se voi kiristää tilannetta työpaikalla. Kärsivällisyyttä tarvitaan, jotta pystyt säilyttämään rauhallisuutesi hankalissakin tilanteissa. Se ei aina ole sinulle kovin helppoa, sillä reagoit varsin usein hyökkäävästi, jos tunnet oikeuksiasi loukattavan.

Raha

Vuosi on rahallisesti varsin hyvä, mutta älä kuitenkaan suunnittele mitään kovin suuria sijoituksia, sillä kaikki ei välttämättä mene aivan niin kuin olit suunnitellut.

Välillä saatat tehdä raha-asioissa myös turhan äkkinäisiä päätöksiä, ja silloin tekemäsi budjetti helposti unohtuu. Vältä myös tekemästä turhia ostoksia. Se pelastaa sinun taloutesi ja myös maailman turhasta tavarasta.

Terveys ja hyvinvointi

Sinä olet viime vuosina viettänyt niin suojattua elämää, että kehosi on hämmentynyt kaikista ympärillä pyörivistä viruksista. Podet kaikenlaista pientä, mutta pian vastustuskykysi jälleen herää, eivätkä flunssanpoikaset enää onnistu saamaan sinusta otetta.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat