Negative-yhtyeen kitaristi jätti bändin yllättäen

Negative-yhtyeen kitaristi Lauri Markkula on jättänyt bändin kymmenen vuoden yhteissoiton jälkeen.

Taiteilijanimellä Larry Love esiintynyt Lauri Markkula kertoo eronsa syistä YouTubesta ja Facebookista löytyvistä videoista.

Vajaa neliminuuttinen video on faneille tunteikasta katsottavaa, sillä kitaristi kertoo videolla monta kertaa rakastavansa fanejaan.

– Hei kaikki. Minulla on ilmoitus. Ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia loputtomasta tuesta ja rakkaudesta. Tämä on erään aikakauden loppu elämässäni, sillä en soita enää kitaraa Negativessa. Minä ja bändi jatkamme tästä nyt eri teille. Tietenkin Negative jatkaa ja he tulevat löytämään tilalleni uuden kitaristin. Halusin kertoa teille itse tästä, ennen kuin huhut lähtevät liikkeelle. Rakastan täydestä sydämestäni teitä. Kiitos kaikesta tuesta, rakkaudesta ja ihanista asioista. Se on enemmän kuin olisin koskaan odottanut tai unelmoinut, Larry kertoo videolla.

Samaisella videolla lahjakas kitaristi kertoo jatkavansa musiikin tekemistä ja toivovansa näkevänsä faneja myöhemminkin.

– Tunnen itseni surulliseksi tämän takia, mutta haluan vain sanoa, että olen todella kiitollinen ja kaikki on hyvin, mutta elämä menee eteenpäin ja tällaista tapahtuu. Olemme tehneet viisi albumia, kymmenen vuotta on kulunut ja se on enemmän mitä useampi bändi tekee yhdessä. Tämä on tilanne, en tiedä mitä sanoa. Ainoa mitä haluan sanoa on, kiitos ja rakastan teitä kaikkia. Toivottavasti näemme pian. Tämä ei ole maailman loppu, tämä on yhden aikakauden loppu.

MTV3.fin Viihdeuutiset ei tavoittanut bändin manageria Tommi Liimataista tai solisti Jonne Aaronia kertomaan lähdön syistä tarkemmin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat