Näyttelijä Sharon Stone on haastettu oikeuteen autokolarin vahingoista – väitetään kaahailleen ja kääntyneen vaarallisesti

Näyttelijä Sharon Stonea syytetään kovasta ylinopeudesta ja autonsa vaarallisista liikkeistä.

Näyttelijä Sharon Stone, 66, on haastettu oikeuteen vahingoista, jotka hän väitetysti aiheutti viime vuonna sattuneessa kolarissa. Peoplen saaman asiakirjan mukaan häntä syytetään kovasta ylinopeudesta ja vaarallisista auton liikkeistä, jotka aiheuttivat sen, että hän törmäsi toiseen autoon ja vahingoitti naista nimeltään Amanda Godepski.

Godepski jätti keskiviikkona 24. huhtikuuta Los Angelesin ylioikeuteen moottoriajoneuvokanteen omaisuusvahingoista ja henkilövahingoista. Hän väittää, että vahingot ylittivät 35 000 dollaria, eli noin 33 000 euroa, ja hän hakee korvauksia tuon summan verran.

Stonen edustaja ei vastannut Peoplen kommenttipyyntöön.

Oikeuden asiakirjojen mukaan kolarin väitetään tapahtuneen 30. kesäkuuta 2023 Los Angelesissa.

Godepski väittää, että Stone oli tuolloin "huolimattomasti omistanut, käyttänyt, kuljettanut, hallinnut ja ylläpitänyt ajoneuvoa" ja törmännyt omalla ajoneuvollaan, jolloin hänelle aiheutui henkilövahinkoja ja omaisuusvahinkoja. 

– Vastaaja Sharon Vonne Stone aiheutti törmäyksen ajamalla liikenneolosuhteisiin nähden liian kovaa ja tekemällä vaarallisen kääntymisliikkeen kantajan ajokaistalle ja törmäämällä kantajan ajoneuvoon, ilmoituksessa todetaan.

Asiakirjoissa väitetään, että Stone rikkoi ainakin kolmea Kalifornian ajoneuvosäännöstöä, mukaan lukien liikenneolosuhteisiin nähden liian nopea ajo, vaarallinen kääntyminen ja vaarallinen kaistanvaihto.

Godepski kertoi asiakirjassa tehneensä hakemuksen moottoriajoneuvon ja yleisen laiminlyönnin vuoksi ja sanoi kärsineensä palkkatappiota, omaisuusvahinkoa, yleistä vahinkoa ja ansiokyvyn menetystä. Lisäksi hän sanoi joutuneensa maksamaan sairaala- ja hoitokuluja tapahtuman seurauksena ja kärsineensä henkistä kärsimystä, taloudellista vahinkoa ja ei-taloudellista vahinkoa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Stone joutuu oikeuteen. Vuonna 2012 entinen lastenhoitaja haastoi näyttelijän oikeuteen työlainsäädännön rikkomisesta ja hänen etnistä alkuperäänsä koskevista halventavista kommenteista, mutta Daily Mailin mukaan oikeusjuttu sovittiin lopulta vuotta myöhemmin. 

Stone oli myös mukana katkerassa huoltajuuskiistassa pojastaan Roanista, 23, ex-miehensä Phil Bronsteinin kanssa. Myöhemmin hän paljasti Table for Two with Bruce Bozzi -podcastissa, että hän lopulta menetti Roanin huoltajuuden  Basic Instinct – vaiston varassa -elokuvassa esittämänsä roolin vuoksi, ja muisteli, että lapsen huoltajuuden menettäminen särki hänen sydämensä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat