Sharon Stonea painostettiin seksiin vastanäyttelijän kanssa – paljastaa nyt tuottajan nimen

Näyttelijä Sharon Stone on sanonut nyt jo edesmenneen tuottajan Robert Evansin painostaneen häntä harrastamaan seksiä kollegansa Billy Baldwinin kanssa Sliver-elokuvassa.

Näyttelijä Sharon Stone, 66, paljasti Louis Theroux -podcastissa 11. maaliskuuta, että tuottaja Robert Evans painosti häntä harrastamaan seksiä toisen näyttelijän Billy Baldwinin, 61, kanssa saadakseen ”paremman" suorituksen vuoden 1993 Sliver-elokuvaa varten. 

– Hän kutsui minut toimistoonsa. Hän juoksenteli toimistossaan aurinkolasit päässään ja selitti minulle, että makasi Ava Gardnerin kanssa, ja että minun pitäisi maata Billy Baldwinin kanssa, koska jos makaisin hänen kanssaan, Billy Baldwinin suoritus paranisi, ja Billyn piti parantua elokuvassa, koska se oli ongelma, Stone kertoi podcastissa.

Stone kertoi Evansin uskovan, että Baldwinin kanssa makaaminen takaisi parille paremman kemian valkokankaalla, ja se pelastaisi koko elokuvan. 

Stone myönsi olleensa turhautunut siihen, että elokuvantekijät eivät olleet kuunnelleet hänen ehdotuksiaan siitä, kuka olisi pitänyt valita elokuvaan Baldwinin sijasta, kuten hänen ehdotuksensa Michael Douglas, 79. Stonen mukaan Douglas olisi hoitanut työnsä kunnialla ja tiennyt, miten onnistua elokuvassa.

Stone huomautti, että Sliver tienasi kuitenkin lipputuloja 280 miljoonaa dollaria (noin 256 miljoonaa euroa), vaikka sitä pidettiin suurena floppina.

Hän kertoi kiusallisesta tilanteesta ensimmäisen kerran vuonna 2021 julkaistussa muistelmateoksessaan The Beauty of Living Twice, mutta ei tuolloin maininnut Evansia tai Baldwinia.

– Luuletko nyt, että jos panen häntä, hänestä tulee hieno näyttelijä? Kukaan ei ole niin hyvä sängyssä. Minusta tuntui, että he olisivat voineet vain palkata kanssanäyttelijän, joka on lahjakas, osaa esittää kohtauksen ja muistaa repliikkinsä, Stone kirjoittaa kirjassaan. 

Baldwin on ottanut kovin sanoin asiaan kantaa X:ssä.

– En ole varma, miksi Sharon Stone puhuu minusta kaikki nämä vuodet myöhemmin? Onko hän yhä ihastunut minuun vai onko hän loukkaantunut vielä kaikkien näiden vuosien jälkeen, koska torjuin hänen lähentelynsä, Baldwin kirjoitti. 

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Evans kuoli 89-vuotiaana lokakuussa 2019.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat