Näyttelijä Gwyneth Paltrow joutuu oikeuteen – syynä seitsemän vuoden takaiset tapahtumat laskettelurinteessä

Näyttelijä Gwyneth Paltrow’n väitetään aiheuttaneen toiselle laskettelijalle vammoja Utahissa vuonna 2016.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow joutuu oikeuteen helmikuussa 2016 väitetysti tapahtuneen lasketteluonnettomuuden takia. Tammikuussa 2019 lääkäri Terry Sanderson haastoi Paltrow’n oikeuteen, koska väitti loukanneensa itsensä näyttelijän takia Deer Valleyssa, Utahissa.

Asian käsittelyn on määrä alkaa 21. maaliskuuta, ja se kestää kahdeksan päivää. Daily Mailin mukaan tuomari alensi Sandersonin vaadetta 3,1 miljoonasta dollarista, eli 28,6 miljoonasta eurosta, 300 000 dollariin, eli noin 278 000 euroon.

Sanderson nosti alun perin kanteen vaatien yli 3 miljoonan dollarin, eli noin 27,8 miljoonan euron, vahingonkorvauksia. Paltrow ​​kiisti syytökset ja kertoi Us Weeklylle lausunnossaan, että oikeusjuttu on täysin perusteeton ja hän odottaa, että saa oikeutta. On kuitenkin epäselvää, todistaako Paltrow oikeudessa.

Us Weeklyn hankkimien asiakirjojen mukaan Paltrow hiihti hallitsemattomasti ja osui Sandersonin selkään, joka oli laskemassa alamäkeen. Paltrow’n kerrotaan kaataneen Sandersonin, joka sai osuman seurauksena aivovamman, neljä murtunutta kylkiluuta ja muita vakavia vammoja. Asiakirjojen mukaan näyttelijä olisi tämän jälkeen noussut, kääntynyt ja hiihtänyt pois jättäen Sandersonin makaamaan lumeen loukkaantuneena.

Lääkärin mukaan hiihto-opettaja lähestyi häntä tapauksen jälkeen, muttei myöskään hälyttänyt apua. Sanderson syytti työntekijää väärän raportin tekemisestä Paltrow’n suojelemiseksi.

Nyt jo eläköitynyt Sanderson väitti tuolloin, että Paltrow aiheutti hänelle lisäksi emotionaalista ahdistusta, koska jätti hänet huomiotta, kieltäytyi antamasta apua ja hiihti pois onnettomuuden jälkeen.

Paltrow nosti kuukausi Sandersonin kanteen jälkeen vastakanteen helmikuussa 2019. Hän vaati valamiehistön oikeudenkäyntiä ja symbolista 1 dollarin vahingonkorvausta. Paltrow’n mukaan hän nautti laskettelusta perheensä kanssa lomalla Utahissa, kun Sanderson osui hänen selkäänsä. Paltrow sai kunnon iskun vartaloonsa ja kertoi olleensa vihainen Sandersonille, joka pyysi häneltä anteeksi. Näyttelijä oli kuitenkin niin järkyttynyt, että lopetteli laskettelun siltä päivältä, vaikka oli vasta aamu.

Paltrow'n puoliso on ohjaaja Brad Falchuk. Näyttelijällä on kaksi lasta aiemmasta suhteestaan Coldplay-yhtyeen laulaja Chris Martinin kanssa: Apple, 18, ja Moses, 16.

Lähde: Us Weekly

Lue myös:

    Uusimmat