Näyttelijä Paul Sorvino ei ollut Oscar-gaalan muisteluosuudessa mukana – tytär ja leski ovat järkyttyneitä

7:15
Katso, mistä tämän vuoden Oscar-gaala tullaan muistamaan.

Näyttelijä Paul Sorvino ei ollut mukana televisioidun Oscar-gaalan muisteluosuudessa.

Näyttelijä Mira Sorvino sanoo olevansa loukkaantunut ja järkyttynyt, kun hänen edesmennyttä isäänsä, näyttelijä Paul Sorvinoa, ei näkynyt Oscar-gaalan muisteluosuudessa, joka näytettiin televisiossa. Osuus on tarkoitettu kunnianosoituksena edesmenneille elokuva-alan ammattilaisille. Oscar-gaala pidettiin 12.–13. maaliskuuta yöllä Suomen aikaa.

– On uskomatonta, että rakas isäni ja monet muut hämmästyttävän loistavat edesmenneet näyttelijät jätettiin ulkopuolelle. Oscar-gaala unohti Paul Sorvinon, mutta me muut emme unohda koskaan, Mira kirjoitti Twitterissä 13. maaliskuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Paul on tuttu muun muassa vuoden 1990 Mafiaveljet-elokuvasta. Hän kuoli heinäkuussa 2022.

Mira on itse voittanut parhaan naissivuosan Oscar-palkinnon elokuvasta Mighty Aphrodite vuonna 1996.

Anne Hechen ja muiden kuluneena vuonna kuolleiden näyttelijöiden ja viihdealan veteraanien tavoin myös Paul sai tunnustusta Akatemian verkkosivuilla laajemmalla kunnianosoituksella, jota muisteluosion lopussa promottiin QR-koodilla. Tyttären mukaan hänen isänsä oli kuitenkin jätetty huomiotta.

– Uskomattoman loukkaantunut ja järkyttynyt, että isäni elinikäinen, korvaamaton ja valtava panos elokuvamaailmassa jäi huomiotta, kuka listan olikaan tehnyt. Me hänen ihaileva perheensä ja te, hänen ihaileva yleisönsä, tiedämme, miten ainutlaatuinen ja uskomaton hän oli. Toivomme, että Akatemia tekee jotain korjatakseen tämän, Mira kirjoitti 13. maaliskuuta Instagramissa.

Mira Sorvino jakoi videon omasta Oscar-voitostaan. Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Paulin leski Dee Dee Sorvino ilmaisi myös pettymyksensä Peoplelle antamassaan lausunnossa.

– Paul Sorvino oli yksi Hollywoodin elokuvahistorian suurimmista näyttelijöistä. On käsittämätöntä, että hänet jätettiin pois Oscar-gaalan muisteluosuudesta. Se on kolmen tunnin esitys, he eivät voi antaa paria minuuttia lisää tehdäkseen sen oikein? Paul Sorvino antoi vuosikymmeniä tälle alalle, ja kaikki rakastivat häntä. Paul ei ollut ainoa ansainnut sielu, joka jätettiin ulkopuolelle, eikä QR-koodia voi hyväksyä, Dee Dee sanoi.

Hän päätti lausuntonsa painokkaasti.

– Häpeä Akatemialle, jos tätä ei korjata. Virheitä tehdään, tämä oli iso virhe. Ole hyvä ja tee jotain saadaksesi tämä oikein, Dee Dee päätti.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja