White Lotus -käsikirjoittajan kiitospuhe Golden Globe -gaalassa huvittaa: "Olen liian humalassa, koska täällä ei ollut ruokaa"

Mike Whiten kiitospuhe Golden Globe -gaalassa kerää ylistystä sosiaalisessa mediassa.

Vuotuinen televisio- ja elokuvatekijöitä palkitseva Golden Globe -gaala järjestettiin Kalifornian Beverly Hillsissa tiistaina 10. tammikuuta. Palkintoseremonia järjestettiin tänä vuonna 80. kerran.

Yksi palkituista sarjoista oli HBO:n menestykseksi noussut White Lotus, joka sai gaalassa sekä parhaan minisarjan, antologiasarjan tai tv-elokuvan palkinnon. White Lotus -kaartiin kuuluva näyttelijä Jennifer Coolidge puolestaan sai parhaan naissivuosanäyttelijän Golden Globen minisarjassa, antologiasarjassa tai tv-elokuvassa. 

Coolidge luonnollisesti otti itse vastaan oman palkintonsa, mutta toisen palkinnon kävi ottamassa vastaan lavalla sarjan luoja Mike White, jonka huvittavasta kiitospuheesta on tullut oma ilmiönsä sosiaalisessa mediassa. 

White aloitti puheensa toteamalla olevansa yhä herkistynyt Coolidgen liikuttavasta kiitospuheesta. Seuraavalla lausahduksellaan White sai paikalla olleen gaalayleisön repeämään nauruun. 

– Aioin pitää tämän puheen italiaksi, mutta olen liian humalassa, koska täällä ei ollut ruokaa, White totesi. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

White Lotus -sarjan toinen tuotantokausi sijoittuu Italian Sisiliaan. Kiitospuhettaan jatkaessaan White kiitti HBO:ta antaumuksella ja Hollywood Foreign Press Associationia, joka on elokuville ja sarjoille jaettavien palkintojen ja niistä äänestämisen takana. Lisäksi hän kiitti muita sarjan tekijöitä. 

– Ottaisin luodin vastaan puolestanne. En ehkä sydämeen, mutta ehkä jalkaan tai jotain. Ja haluan myös kiittää kaikkia näyttelijöitä. 

White ylisti myös Coolidgea ja moralisoi niitä, jotka eivät ole uskoneet sarjaan ja "ohittaneet" sen. Puheen päätteeksi White kutsui sarjan toisella kaudella näytellyttä F. Murray Abrahamia "legendaksi" ja hehkutti sarjan italialaisen tuotantotiimin olleen "uskomaton". 

Käsikirjoittajan "huppelipuhe" lähti odotetusti leviämään kulovalkean lailla sosiaalisessa mediassa. Useat ovat hehkuttaneet Whiten hauskaa, rentoa sekä suoraa puhetta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Mike White on niin humalassa ja huvittava. Hän juuri haukkui jokaisen yleisössä istuneen kuuluisuuden White Lotuksen ohittamisesta. Todellinen ikoni, eräs kommentoija toteaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Mike White vain odotteli hetkeä, jolloin hän olisi Golden Globe -gaalan lavalla, jotta voisi häväistä koko yleisön White Lotuksen ohittamisesta, pidellen samalla palkintoaan kädessään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Humalainen Mike White on uusi suosikkiasiani. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja