John Travolta herkistyi muistellessaan edesmennyttä näyttelijäkollegaansa Oscar-gaalassa – nämä nimet jäivät pois muisteluosuudesta

10:14
Katso, ketkä nappasivat elokuva-alan Oscar-palkinnot!

Oscar-gaalassa muistellaan perinteisesti aina edesmenneitä näyttelijöitä ja elokuvantekijöitä.

Vuoden 2023 Oscar-gaalassa kunnioitettiin kuluvana vuonna edesmenneiden näyttelijöiden ja elokuvantekijöiden muistoa. Tämän vuoden gaala järjestettiin 12.–13. maaliskuuta yöllä Suomen aikaa.

Laulaja Lenny Kravitz esitti 95. vuotuisessa Oscar-gaalassa kappaleen Calling All Angels muistelukoosteen aikana, joka kunnioitti edesmenneitä tähtiä, kuten Ray Liottaa, Angela Lansburyta, James Caania, Raquel Welchiä, Kirstie Alleya, Robbie Coltranea, Louise Fletcheria, Burt Bacharachia ja Nichelle Nicholsia.

Näyttelijä John Travolta esitteli muisteluosuuden ja osoitti kunnioitusta muun muassa edesmenneelle Grease-hahmolle Olivia Newton-Johnille, joka kuoli elokuussa 73-vuotiaana.

– Tällä alalla meillä on harvinainen ylellisyys saada tehdä työtä, jota rakastamme, ja joskus tehdä sitä ihmisten kanssa, joita rakastamme. Koska tänä iltana juhlitaan yhteisömme työtä ja saavutuksia ja kulunutta vuotta, on sopivaa juhlia niitä, jotka olemme menettäneet ja jotka ovat omistaneet elämänsä ammatilleen niin kameran edessä kuin takana. Mittaamattoman panoksensa ansiosta jokainen heistä jätti yksilöllisen ja lähtemättömän jäljen, joka jakoi ja antoi meille tietoa. He ovat koskettaneet sydämiämme. He ovat saaneet meidät hymyilemään ja heistä on tullut rakkaat ystävät, joille tulemme aina olemaan toivottomasti omistautuneita, Travolta kertoi tunteikkaana.

Videon voit katsoa klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso muistelukooste täältä.

Travolta lisäsi Newton-Johnista myös valokuvan Instagramiin 8. elokuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Rakkain Oliviani, teit meidän kaikkien elämästä niin paljon parempaa. Vaikutuksesi oli uskomaton. Rakastan sinua niin paljon. Näemme tien päällä ja tulemme olemaan jälleen yhdessä. Sinun ensimmäisestä hetkestä lähtien, kun näin sinut, ja ikuisesti! Sinun Dannysi, sinun Johnisi, Travolta kirjoitti.

Travolta näytteli Dannya vuoden 1978 Grease-elokuvamusikaalissa, jossa Newton-Johnin hahmo oli Sandy.

Muisteluosuudesta jäivät pois ainakin näyttelijät Anne Heche, Paul Sorvino, Charlbi Dean, Tom Sizemore ja Chaim Topol.  

Lähde: People, Deadline

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja