Näyttelijä Jenni Banerjee kertoo Me Naisille elämänmuutoksestaan – kaupunkiyksiö muuttui hevostalliksi Tuusulassa

Jenni Banerjee ja hänen tanskalaismiehensä kihlautuivat jouluna. 

Näyttelijä Jenni Banerjee kertoo tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa muuttuneesta arjestaan. Hän sai esikoislapsensa tanskalaisen puolisonsa, lentäjänä työskentelevän Joakimin kanssa tammikuussa. Heidän tyttärensä Freja oli syntynyt keskelle suurta remonttia. 

Banerjee muutti viime kesänä Helsingin yksiöstä ja Joakim Kööpenhaminasta Tuusulaan. Heistä tuli heppatilallisia. Parilla on kaksi hevosta ja yksi poni. 

– Olemme kumpikin toiminnallisia ja tykkäämme tehdä. Ehkä siksi tällaiseen projektiin ryhtyminen ei pelottanut liikaa. Nyt pitää vain sietää keskeneräisyyttä ja hyväksyä se, ettei kaikki voi tulla heti valmiiksi, Jenni kommentoi Me Naiset -lehden haastattelussa. 

Heidän tyttärensä ristijäiset siirtyivät koronarajoitusten myötä. 

Ensisilmäyksellä

Banerjee kommentoi joulukuussa MTV Uutisille, että hänen Joakim-miehensä tapasivat aikoinaan yhteisten ystävien kautta Kööpenhaminassa.

– Se oli rakkautta ensi silmäyksellä, Banerjee on paljastanut MTV Uutisille.

Banerjee ja Joakim eivät ole vielä lyöneet lukkoon hääpäivää.

– Emme ole vielä miettineet hääpäivää ollenkaan. Naimisiin emme kuitenkaan aio karata, vaan haluamme häihin ystävät ja perheemme.

Pariskunnan suhde alkoi salamavauhtia ja nykyään heillä on oma hevostila Tuusulassa. Kihloihin he menivät juuri ennen joulua.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja