Jenni Banerjeen Joakim-miehen piti kosia Kööpenhaminassa – tuleva pienokainen muutti suunnitelmat

Jenni Banerjee ja Joakim-rakas eivät ole lyöneet hääpäivää lukkoon.

Näyttelijä Jenni Banerjee ja hänen tanskalainen rakkaansa Joakim tapasivat aikoinaan yhteisten ystävien kautta Kööpenhaminassa.

– Se oli rakkautta ensi silmäyksellä, Jenni myöntää MTV Uutisille.

Pariskunnan suhde alkoi salamavauhtia ja nykyään heillä on oma hevostila Tuusulassa. Banerjee ja Joakim ovat puhuneet 1,5 vuoden seurustelun aikana paljon tulevaisuudesta.

Kosintaa Banerjee ei kuitenkaan osannut odottaa aatonaattona, vaikka Joakim johdatti näyttelijärakkaansa Kämpin ravintolaan.

– Olimme viime tingassa jouluostoksilla, ja mieheni halusi mennä parempaan paikkaan syömään. Ihmettelin vähän asiaa, mutta en kiinnittänyt siihen enempää huomiota, Banerjee kertoo.

Pariskunnalla ei ollut vielä edes pääruokia pöydässä, kun Joakim teki ratkaisevan siirron.

– Hän polvistui, mutta hienovaraisesti. Kosinta ei yllättänyt, mutta ajankohta yllätti. Hänellä oli ollut sormus jo jonkin aikaa hankittuna. Sormus on erittäin mieleinen.

– Hän oli suunnitellut kosivansa Kööpenhaminassa, koska tapasimme siellä ensimmäisen kerran.  Minulla on jo niin iso vatsa, etten voi matkustaa, Banerjee naureskelee.

Pariskunnan esikoisen laskettu aika on kuukauden päästä, eikä Banerjee ole kertonut tulevan pienokaisen sukupuolta kuin harvoille ja valituille läheisilleen.

– Meillä on mietitty jo nimiä, mutta lopullista päätöstä emme ole tehneet. Nimivaihtoehtoja ei ole onneksi enää montaa.

Banerjee ja Joakim eivät ole vielä lyöneet lukkoon hääpäivää.

– Emme ole vielä miettineet hääpäivää ollenkaan. Naimisiin emme kuitenkaan aio karata, vaan haluamme häihin ystävät ja perheemme.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja