Carlos Santana lyyhistyi lavalle keikallaan – kiidätettiin ensiapuun

Kitaristi Carlos Santanalle helteet olivat liikaa.

Kitaristi Carlos Santana, 74, pyörtyi Pine Knob -musiikkiteatterin lavalle tiistaina 5. heinäkuuta Clarkstonissa, noin 65 kilometriä luoteeseen Detroitista, Yhdysvalloista. Hän oli esiintymässä Miraculous Supernatural 2022 -kiertueensa keikalla tiistai-iltana.

Santanan edustajan mukaan Santana kärsi kuumauupumuksesta ja nestehukasta esityksensä aikana.

Fox 2 Detroit -uutiskanavassa työskentelevä Roop Raj on jakanut Lori Pinsonin ottaman kuvan, kun Santana on lyyhistyneenä lavalla ihmisten ympäröimänä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Billboardin toimittajan Gary Griffin mukaan Santana vietiin lavalta paareilla 20 minuuttia lyyhistymisen jälkeen. Hänet kuljetettiin McLaren Clarkstonin ensiapuosastolle tutkimuksia varten, ja tällä hetkellä hän voi hyvin.

Entinen Detroit Free Pressin toimittaja Jo-Ann Barnas twiittasi, että vaikka yleisöä pyydettiin poistumaan keikkapaikalta noin klo 22.30 paikallista aikaa, monet jäivät paikalle, koska he olivat shokissa tapahtuneesta.

Santanan manageri Michael Vrionis kertoi, että alun perin keskiviikolle 6. heinäkuuta suunniteltu esitys Burgettstownissa, Pennsylvaniassa, on siirretty.

Viime joulukuussa 2021 Santanalla oli yllättävä sydänleikkaus, joka pakotti hänet perumaan useita Las Vegasin esityksiään. Tuolloin Santana kommentoi tapahtumaa sosiaalisessa mediassa.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolesta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– On ollut huhuja, joten tehdä asiat selviksi. Viime lauantaina minulle sattui tapaus, jossa pyysin vaimoani Cindya viemään minut sairaalaan, koska minulla tapahtui jotakin rintakehässäni. Joten, kun menimme sinne, saimme tietää, että minun täytyi huolehtia siitä. Joten huolehdin ja aion ottaa vähän aikaa levätäkseni ja pitääkseni huolta terveydestäni, joten kun soitan teille, soitan, kuten aina ja annan teille 150 prosenttia, Santana kommentoi englanniksi Twitter-videollaan.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat