Cardi B:n yleisöön heittämä mikrofoni kaupattiin hurjaan hintaan

Artisti Cardi B heitti mikrofonilla faniaan heinäkuun lopussa. 

Artisti Cardi B sai keikallaan heinäkuun lopussa fanin heittämät vedet päällensä lavalla. Tästä suivaantuneena tähti viskasi mikrofoninsa heittäjää kohti. 

Nyt mikrofoni on TMZ-sivuston mukaan kaupattu eBay-verkkokaupassa huimaan 99 900 dollarin, eli noin 91 000 euron, hintaan. Huutokauppa alkoi vain 500 dollarista, mutta sai yli 120 tarjousta noin viikossa. Tarjouskilpailu päättyi aamulla 8. elokuuta. 

Tuotantoyhtiö, joka omisti mikrofonin, antoi luvan myydä kapistuksen huutokaupassa. Tuotto menee kahdelle hyväntekeväisyysjärjestölle: Wounded Warrior Projectille ja Friendship Circle Las Vegasille. Ensimmäinen järjestö auttaa sotaveteraaneja ja tällä hetkellä palveluksessa olevia ja toinen järjestö keskittyy lasten, teini-ikäisten ja nuorten aikuisten auttamiseen. 

Alla olevalla Cardi B:n jakamalla videolla näkyy koko välikohtaus. Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juoman heittäneen henkilön vieressä seisonut nainen teki asiasta rikosilmoituksen. Hän kertoi mikrofonin osuneen myös häneen. Cardi B:tä vastaan ei kuitenkaan ole nostettu syytteitä. 

Ennen välikohtausta Cardi B oli pyytänyt yleisöä heittämään vettä hänen päälleensä ja viilentämään häntä. Tämä käy ilmi fanin kuvaamasta videosta, joka sekin leviää sosiaalisessa mediassa.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta. 

Cardi B on naimisissa rap-artisti Offsetin, 30, kanssa, ja heillä on 5-vuotias tytär Kulture sekä reilun vuoden ikäinen Wave-poika. Offsetilla on aiemmista suhteistaan kolme lasta: Jordan, Kody ja Kalea.

Lähde: TMZ

Lue myös:

    Uusimmat