Näyttelijä Armie Hammer joutui raiskaussyytöksen keskelle – nuori nainen kertoo karmaisevia yksityiskohtia väitetystä tapauksesta

Armie Hammer on ollut kuluneen vuoden aikana kohun keskiössä. 

Näyttelijä Armie Hammer on keskellä poliisitutkintaa.

Effie-niminen nainen väittää Hammerin raiskanneen hänet väkivaltaisesti vuonna 2017. Nainen kertoi, kuinka tapahtunut kesti useita tunteja ja hän pelkäsi Hammerin tappavan hänet, kertoo CNN.

Tapauksesta aloitettiin tutkinta 3. helmikuuta, poliisin tiedottaja kertoo CNN:lle. Hammer on kiistänyt syytteet.

CNN:n mukaan Effie on kertonut, että hänellä oli romanttinen ja intiimi suhde Hammeriin vuosina 2016–2020. Nainen oli 20-vuotias, kun hän tapasi Hammerin Facebookissa. Hän kertoo rakastuneensa välittämättömästi.

Naisen kuvailujen mukaan ajan saatossa Hammerista tuli entistä väkivaltaisempi.

– Hän hyväksikäytti minua henkisesti, emotionaalisesti ja seksuaalisesti, hän kuvaili.

Väitetty raiskaus on tapahtunut huhtikuussa 2017 Los Angelesissa.

– Luulin, että hän tappaa minut, Effie kuvaili.

Effie kertoI mielenterveytensä romahtaneen ja hänellä oli itsetuhoisia ajatuksia.

Hammerin asianajaja kiisti väitteet. Asianajajan mukaan Hammer ja nainen ovat harrastaneet seksiä yhteisymmärryksessä.

Kohun keskellä 

Hammer erosi vaimostaan Elizabeth Chambersista 10 vuoden avioliiton jälkeen heinäkuussa 2020. Pari kertoi tuolloin huolehtivansa yhdessä vuonna 2014 ja 2017 syntyneistä lapsistaan ja olevansa ystäviä.

Hammer joutui alkuvuodesta kohun keskelle, kun sosiaalisessa mediassa alkoi levitä viestejä, joissa kuvailtiin erilaisia seksifantasioista. Niiden väitettiin olevan Hammerin käsialaa.

Nimettömänä pysynyt henkilö julkaisi kyseiset viestit  ja väitti samassa hänellä olleen neljä vuotta suhde näyttelijään.  Kyseisisä viestejä olisi lähetetty väitteiden mukaan myös muille naisille.

Viestien sisältö on karutta luettavaa. Yhdessä niistä lukee ”Olen 100 prosenttisesti kannibaali”.

Pian uutisen jälkeen 22-vuotias amerikkalaismalli Paige Lorenzw kertoi olleensa polyamorisessa suhteessa useissa menestyselokuvissa näytelleen Hammerin, 34, kanssa.

Lorenze kertoo, kuinka Hammer houkutteli hänet sittemmin kokeilemaan makuuhuoneessa BDSM-leikkejä, jotka kävivät kuitenkin rajuiksi.

– Minuun koski kovasti ja olin peloissani, hän kuvaili.

Lue myös:

    Uusimmat