Kasperi Kapasen ex-rakas Paige Lorenz paljastaa intiimejä asioita – oli polyamorisessa suhteessa tunnetun Hollywood-tähden kanssa

NHL-kiekkoilija Kasperi Kapasen entinen tyttöystävä Paige Lorenze kertoo hurjia yksityiskohtia suhteestaan näyttelijä Armie Hammeriin.

Kuopiolaistaustaisen NHL-kiekkoilijan Kasperi Kapasen, 24, ex-tyttöystävä Paige Lorenze, 22, paljastaa E! News -sivustolle olleensa suhteessa tunnettuun Hollywood-näyttelijään.

22-vuotias amerikkalaismalli kertoo olleensa polyamorisessa suhteessa useissa menestyselokuvissa näytelleen komistuksen Armie Hammerin, 34, kanssa. Hammer muistetaan muun muassa parhaan miessivuosan Golden Globe -ehdokkuudesta, jonka hän sai vuonna 2017 elokuvasta Call Me by Your Name.

Lorenze kertoo sivustolle tutustuneensa Hammeriin vuonna 2019, kun näyttelijä otti häneen yhteyttä. Hänen mukaansa Hammer oli seurannut Lorenzea Instagramissa jo jonkin aikaa, mutta tämä ei ollut seurannut näyttelijää takaisin, koska ei tuntenut tätä.

– Kun näin, että hän oli yhä naimisissa, en vastannut hänelle mitään. Kun muutin Los Angelesiin, päädyimme kuitenkin tekemisiin toistemme kanssa, Lorenze kertoo.

Hammer erosi vaimostaan Elizabeth Chambersista 10 vuoden avioliiton jälkeen heinäkuussa 2020. Pari kertoi tuolloin huolehtivansa yhdessä vuonna 2014 ja 2017 syntyneistä lapsistaan ja olevansa ystäviä.

Lorenze puolestaan kertoo muuttaneensa Los Angelesiin syyskuussa 2020. Hänen mukaansa suhde Hammerin kanssa eteni "äärimmäisen nopeasti" sen jäleen, kun pari tapasi ensimmäisen kerran ja alkoi virallisesti tapailla.

– Hän määritteli suhteemme polyamoriseksi ja avoimeksi suhteeksi, mutta me molemmat puhuimme, kuinka emme olleet sängyssä muiden kanssa ja tapailimme vain toisiamme, Lorenze kertoo E! Newsille.

– Hän teki hyvin selväksi, ettei hän tahtonut kenenkään muun käyvän asunnossani ja sängyssäni, eikä hän itsekään harrastanut seksiä muiden kanssa.

Lorenze kertoo, kuinka Hammer houkutteli hänet sittemmin kokeilemaan makuuhuoneessa BDSM-leikkejä, jotka kävivät kuitenkin rajuiksi.

– Minuun koski kovasti ja olin peloissani, hän kuvailee.

Lorenze kertoo tavanneensa jopa Hammerin äidin kiitospäivänä ja kuvaili näyttelijän sukulaisia "perinteisiksi kristityiksi ihmisiksi". Ex-vaimoa ja lapsia hän ei kuitenkaan tavannut ennen kuin lopetti suhteen tekstiviestillä viime vuoden lopulla.

Mallin mukaan Hammer oli hänen mielestään liian kontrolloiva ja tahtoi muun muassa aina tietää, ketä tämä tapasi.

Suhde Kapaseen päättyi viime vuonna

Lorenzen ja Kasperi Kapasen suhde paljastui suomalaisille tiedotusvälineille keväällä 2019. Kesällä Lorenze vieraili Kapasen perheen kotikonnuilla Kuopiossa ja hehkutti savolaisia järvimaisemia Instagram-tilillään.

Rakkauteen tuli ryppyjä vielä saman vuoden lopulla, kun Kapanen nähtiin koripallo-ottelussa näyttävän vaaleaverikön kanssa. Samoihin aikoihin Lorenze tilitti katkerasti Instagram-tilillään NHL-tähdestä. Hän muun muassa kertoi, että on itse jättänyt Kapasen ja sai tukea myös Kapasen ex-tyttöystävältä Annika Boronilta.

Yhdessä Torontossa asunut pari palasi kuitenkin takaisin yhteen ja juhlisti viime vuoden tammikuussa vuosipäiväänsä. Pari oli yhdessä vielä kesällä, kun Lorenze julkaisi hempeät syntymäpäiväonnittelut kiekkoilijarakkaalleen.

Kapanen siirtyi syksyllä Toronton riveistä Pittsburgh Penguinsiin. Kaksikon ounasteltiin viimeistään tässä vaiheessa eronneen kaikessa hiljaisuudessa, sillä Lorenze oli hieman aiemmin asettunut Los Angelesiin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja