Mies, ota oppia! Naiset paljastavat seksivinkit, jotka saavat heidät kiihottumaan

Australian Men's Health -sivusto kokosi naisten paljastamia seksivinkkejä. Ota tästä vinkit haltuun!

Voit toki toimia seksiterapeuttien ja seksologien antamien seksivinkkien pohjalta, mutta on yksi taho, joka pystyy antamaan vielä paremmat neuvot. Oikeat, tavalliset naiset itse! Siksipä Australian Men's Health -sivusto kyselikin juuri heiltä, mikä heihin toimii parhaiten.

Vasta tämän jälkeen kysyttiin asiantuntijoilta, miksi juuri nämä kikat toimivat.

– Mahtavat rakastajat eivät opettele ulkoa monimutkaisia tekniikoita. He hallitsevat ne yksinkertaiset asiat, jotka tuottavat naisille nautintoa, sanoo seksikouluttaja Lou Paget.

Näin naiset kertovat:

"Kun olen saamaisillani orgasmin suuseksin aikana, aviomieheni liikuttaa kieltään nopeasti koko klitoriksen pituudelta. Muutama sekunti sitä ja seinät alkavat täristä."

Miksi se toimii: Useimmat miehet ajattelevat, että klitoris on vain pieni kukkula hupun alla, mutta oikeasti se jatkuu naisen vartalon sisällä, Paget selittää. Kun liikutat kieltäsi nopeasti klitoriksen juurella, osut laajemmalle alueelle, ja luot värähdyksiä, jotka auttavat kantamaan antamasi nautinnon kielten ulottumattomiinkin.

Miten toimia: Salaisuus on siinä, että vetää klitoriksen huppua hieman pois tieltä. Tämän jälkeen voi tehdä nopeita liikkeitä kielellä niin pitkälle klitoriksen juurelle, kuin kieli vain yltää.

"Rakastan sitä, kun mieheni tekee sormellaan tai kielellään ympyröitä rinnoillani ennen kuin osuu nännipihaan."

Miksi se toimii: Nännit ovat todella herkät, mutta niin on niitä ympyröivä aluekin.

Miten toimia: Aloita kohdasta, josta rinta alkaa kohoamaan ja piirtele ympyröitä sormenpäilläsi lähestyen koko ajan nännejä. Kun pääset napakymppiin, ime ja pure hellävaraisesti. Kiusataksesi todella kokeile tehdä ympyröitä, kunnes hipaiset nänniä ohimennen ja aloita sitten alusta.

"Yhtäkkiä ja ilman varoitusta mieheni lopettaa kesken työnnön. Sitten hän hidastaa ja tulee sisälleni sentti sentiltä muutaman minuutin ajan. Se kiihottaa enemmän kuin mikään!"

Miksi se toimii: Pidät hänet kiihottuneena, kun pidät hänet arvailemassa. Pagetin mukaan ennalta-arvattavuus vie nautintoa ja liikaa samaa saa naisen turtumaan tuntemukselle. Sinun ei tarvitse tehdä mitään monimutkaista; kunhan lopetat – ja aloitat sitten alusta.

Miten toimia: Valitse hetki kesken yhdynnän – ja lopeta; olipa se sitten silloin, kun olet täysin hänen sisällään, vain puoliksi tai penis vain häpyhuulia hipoen. Ota katsekontakti, pidä taukoa muutaman sekunnin ajan ja aloita uudelleen. Voit myös jatkaa hitailla liikkeillä ja kiihdyttää vauhtia vähitellen.

"Rakastan sitä, kun poikaystäväni hyräilee antaessaan minulle suuseksiä. Ja kun sitä seuraavat kevyet näppäilyt sormilla, räjähdän."

Miksi se toimii: Sille on syynsä, miksi vibraattorit ovat niin suosittuja. Kaikki mikä värisee tai surisee saa hermopäät hyvälle tuulelle,

– Aina, kun kosket ihoa jollain värisevällä, levität (nautinnon) tunnetta laajemmalle alueelle kuin vain koskemalla, selittää Paget. Hän suosittelee lisäämään värinään suoran kosketuksen oikealla hetkellä ja oikeaan paikkaan – kuten klitorikseen – takuuvarman nautinnon aikaansaamiseksi.

Miten toimia: Rentouta huulesi ja hyräile jokin sävelmä viedessäsi huulesi hänen klitoriksensa luo. Liikuta suutasi klitoriksella hyvin hitaasti. Kun hän ei kestä enää enempää, näpäytä sormillasi kevyesti ja piirrä ympyroitä sormenpäilläsi hänen turvonneeseen klitorikseensa; tai nuolaise pitkiä lipaisuja.

"Kun olemme lähetyssaarnaaja-asennossa, aviomieheni nousee ylöspäin niin, että hänen lantionsa on minun lantioni yläpuolella ja hän tulee sisälleni hyvin hitaasti. Usein hän pitää tauon kesken työnnön ja saan mitä hurjimpia orgasmeja."

Miksi se toimii: Yleensä yhdynnän aikana naisen klitoris jää huomioitta. Mutta kun mies asettaa lantionsa naisen lantion yläpuolelle, hän pääsee työntymään sisään, niin että peniksen varsi on suorassa kosketuksessa klitorikseen.

Miten toimia: Vedä itseäsi normaalista lähetyssaarnaaja-asennosta ylemmäs työntämällä jaloillasi ja varpaillasi. Lantiosi tulisi olla ainakin 2,5 senttimetriä hänen lantiotaan ylempänä. Työnny häneen ja aloita hitaasti.

"Kun aviomieheni antaa suuseksiä, hän laittaa sormen sisääni tarjotakseen painetta myös sisäpuolelta. Yhdistelmä tuntuu uskomattoman hyvältä."

Miksi se toimii: Kosketus sisä- ja ulkopuolelta tuplaa nautinnon, jonka nainen tuntee. Usein naiset pitävät siitä, että saavuttaessaan orgasmin heidän sisällään on jotain vaginan lihasten supistellessa, joten kaksi sormea voi viedä nautinnon aivan uusiin sfääreihin.

Miten toimia:  Aloita koskettelemalla tai nuolemalla hänen klitoristaan. Kun hän on kiihottunut, laita sormi hänen vaginaansa ja silittele muutaman kerran. Kun hän on saamassa orgasmin, lisää toinen sormi.

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja