Natalia Salmelan firman liikevaihto kohosi yli miljoonaan: "Olen aina ajatellut, ettei se ole mahdollista"

Somevaikuttajat saavat verohyötyjä yritysjärjestelyillä 6:00
Katso myös: Somevaikuttajat saavat verohyötyjä yritysjärjestelyillä – taloustoimittaja kertoo, mistä on kyse

Natalia Salmela kertoo yrityksensä liikevaihdon kohonneen roimasti.

Asuntosijoittaja ja somevaikuttaja Natalia Salmela kertoo Instagram-tilillään, että hänen yrityksensä WTD Median liikevaihto kohosi ensimmäistä kertaa yli miljoonaan. 

Salmela jakoi Instagram-tililleen videon, johon on liittänyt kuvakaappauksen firmansa tilinpäätöksestä ajalta 1.4.2023–31.3.2024. Liikevaihtona näkyy 1 222 714, 96 euroa. 

– Oon sanonut vuosikausia, että jos minulla olisi paku, niin olisin miljonääri. Nyt minulla on pakettiauto, ja arvatkaa, mikä olen? Salmela sanoo videolla.

– 13 vuotta grindausta takana ja heti, kun minulla on paku, niin liikevaihto meni ekaa kertaa yli millin. Ei voi olla sattumaa! hän jatkaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Salmela puhuu aiheesta myös Instagram-tarinassaan. Tarinapostaukset ovat katsottavissa 24 tunnin ajan.

– Suomessa on yhden käden sormilla laskettava määrä influenssereita, jotka ovat saaneet omalle firmalleen yli miljoonan liikevaihdon. Se on ollut sellainen kaukainen haave itselleni, ja olen aina ajatellut, ettei se ole mahdollista. Mutta se on näköjään, hän sanoo tarinapostauksessaan.

Salmela heittää Instagram-tarinassaan, ettei miljoonan liikevaihtoon tarvita "kuin pakettiauto, 23 tuntia töitä vuorokaudessa, vähän skaalausta ja ehkä rohkeuttakin". 

Edellisellä tilikaudella WTD Median liikevaihto oli 453 000 euroa. 

Lue myös:

    Uusimmat