Nashville-pomo otti kantaa Juuse Saroksen ympärillä pyöriviin siirtohuhuihin

Nashvillen GM:nä toimiva Barry Trotz on kommentoinut seuran tähtivahdin Juuse Saroksen ympärillä pyöriviä huhuja.

Nashvillen ykkösvahtina useamman kauden ajan torjunut Saros on viime viikot pyörinyt enenevissä määrin siirtospekulaatioiden keskellä. Pohjoisamerikkalaisten medioiden mukaan Nashville on valmis kuuntelemaan tarjouksia suomalaisvahdista.

Daily Faceoff kertoi hiljattain, että ainakin New Jersey Devils olisi kiinnostunut suomalaisesta, mutta toistaiseksi on vaikuttanut siltä, ettei pudotuspelipaikassa kiinni oleva Nashville sittenkään ole valmis luopumaan tähtivahdistaan.

Nashvillen GM Barry Trotz otti kantaa Saroksen tilanteeseen The Athleticin haastattelussa.

– Luulen, että hän tulee pelaamaan maalillamme tänä vuonna. En usko mitään tulevan… Olemme melko turvassa sanomalla, että hän tule olemaan täällä, Trotz kommentoi.

Nashville on noussut väkevän kuuden ottelun voittoputkensa myötä kiinni pudotuspelipaikkaan. Joukkue keikkuu tällä hetkellä läntisen konferenssin viimeisellä pudotuspelipaikalla kahdeksantena.

NHL:n siirtoraja umpeutuu 8. maaliskuuta. Trotz joutuu Nashvillen toimistolla vielä pähkäilemään, pitääkö ostohousut pukea jalkaan vai onko seuran pelaajat kaupattavissa.

– Kuuntelen tällä hetkellä kaikkea. Minun on keikuttava aidan molemmilla puolilla. Viime viikkoina olen ollut ehkä enemmän myymässä, koska silloin emme olleet menossa sinne, minne halusimme. Yhtäkkiä olemme kuuden ottelun voittoputkessa ja mietin puhelin kourassa, että jos aiomme tehdä hankintoja, mitä markkinoilla on tarjolla? Trotz pohtii.

– Olemme pudotuspelipaikassa, enkä koskaan halua luopua siitä. Tässä liigassa on todella vaikea päästä pudotuspeleihin, Trotz jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat