NHL:n suomalaistähdet siirtospekulaatioiden keskellä – asiantuntijalta herkullista maalailua Mikael Granlundista: "Olisi hyvä palanen"

NHL:n siirtoraja umpeutuu pian: asiantuntijat pohtivat suomalaistähden tilannetta – "Saisi maksimaalisen korvauksen" 3:27
NHL:n siirtoraja umpeutuu pian: asiantuntijat pohtivat suomalaistähtien tilanteita

MTV Urheilun asiantuntijat Sami Lepistö ja Janne Pesonen ottivat kantaa Nashville Predatorsin Juuse Saroksen ja San Jose Sharksin Mikael Granlundin ympärillä pyöriviin siirtohuhuihin.

NHL:n siirtoikkuna umpeutuu ensi viikon perjantaina ja siirtohuhut eri tähtipelaajien ympärillä kiihtyvät päivä päivältä. Spekulaatioissa ja huhuissa on pyörinyt myös suomalaisnimiä, joista mielenkiintoisin on Nashvillen ykkösvahti Juuse Saros.

MTV Urheilun asiantuntijat Sami Lepistö ja Janne Pesonen kommentoivat Saroksen siirtohuhuja NHL-studiossa.

– En usko, että Juuse lähtee yhtään mihinkään. En henkilökohtaisesti usko, että Juusea siirretään, Lepistö pohtii.

– Nyt olisi hyvä hetki. Hänestä saisi varmaan maksimaalisen korvauksen, mutta he ovat kuitenkin aika vahvasti menossa pudotuspeleihin. En usko, että he alkavat leikkiä sillä. Kesällä tilanne voi ihan toinen, Pesonen puolestaan toteaa.

Janne Pesonen esitti myös herkullisen skenaarion niin ikään siirtohuhuissa pyörineen San Jose Sharksin suomalaistähti Mikael Granlundiin liittyen. Mihin Pesonen kauppaisi Granlundin? Katso pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat