Dallasin tähtipuolustaja siirtohuhujen keskellä, antoi rehellisen lausunnon tilanteestaan – "En tunne oloani arvostetuksi"

NHL-seura Dallas Starsin tähtipuolustaja John Klingberg on pyörinyt viime päivät siirtohuhujen kohteena. Ruotsalaispakki avasi tilannettaan The Athleticin haastattelussa.

29-vuotias ruotsalaistähti Klingberg on noussut viime päivinä otsikoihin Pohjois-Amerikassa. Lähteiden mukaan Klingberg olisi pyytänyt Dallasin seurajohdolta siirtoa toiseen NHL-joukkueeseen.

Viimeistä sopimuskauttaan pelaava Klingberg selvensi tilannettaan The Athleticin haastattelussa. Klingberg ei ole suoraan pyytänyt siirtoa, mutta seisahduksissa olevat jatkosopimusneuvottelut ovat turhauttaneet ruotsalaista.

– Olen ollut Dallas-pelaaja ensimmäisestä päivästä lähtien. Olen tehnyt melko selväksi, että haluan pysyä täällä. Olen varttunut täällä ja tyttäreni syntyi täällä, Klingberg avaa.

– Ymmärrän, että tämä on bisnestä, mutta minun on huolehdittava siitä myös minun puoleltani. Neuvottelut junnaavat paikallaan.

Klingberg kertoo halunneensa aloittaa jatkosopimusneuvottelut jo viime kesänä, mutta Dallasin toimistolla haluttiin keskittyä tulevaan NHL-varaustilaisuuteen ja vapaiden pelaajien naaraamiseen.

Dallas on ennenkin tehnyt jatkosopimuksia tähtipelaajilleen hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Klingbergkin halusi neuvotella jatkostaan hyvissä ajoin. Tällä hetkellä sopimusneuvottelut ovat kuitenkin jäissä.

– Muut ovat tehneet sopimuksen juuri ennen kautta ja minä halusin tehdä myös niin. Viime aikoina asiat ovat olleet hyvin hiljaisia. Pelaajana minä en tunne oloani arvostetuksi, koska emme edes neuvottele. On hiljaista, Klingberg kertoo.

– En tiedä, aikovatko he tehdä jatkosopimuksen kanssani, mutta tiedän, että he haluaisivat tehdä niin. Monen palasen on kuitenkin loksahdettava kohdilleen palkkakatonkin kannalta, mutta heidän on tehtävät päätös, Klingberg jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat