Huhut Juuse Saroksen ympärillä yltyvät, NHL-seurapomo tiukan valinnan edessä – "Saattaa oikeasti joutua harkitsemaan"

NHL:ssä pelaavan Nashville Predatorsin suomalaistähti Juuse Saros on pyörinyt viime päivät entistä enemmän siirtohuhujen kohteena.

NHL:n siirtoikkuna sulkeutuu perjantaina 8. maaliskuuta, minkä myötä siirtohuhut ovat lisääntyneet rapakon takana runsaasti. Yksi suomalaisittain mielenkiintoisimmista pelaajista siirtorajaa ajatellen on Nashville-vahti Saros, jonka nimeä on pyöritelty useiden eri medioiden siirtospekulaatioissa.

28-vuotiaan suomalaisvahdin otteet eivät tällä kaudella ole olleet aivan edellisvuosien tasolla, mutta koppi on tarttunut silti 46 ottelun aikana 90,4 prosentin varmuudella, joten Saros voisi olla monille kärkiseuroille toivottu palanen kevään mestaruustaistoon.

Daily Faceoffin mukaan kiinnostus Sarosta kohtaan on kovaa, vaikkakaan Nashvillen GM Barry Trotz ei ole täysin varma siitä, onko suomalaisvahti kaupan vai ei.

– Koko kauden ajan ilmassa on ollut kysymyksiä, onko Saros oikeasti kaupan vai ei. Nyt raporttien mukaan Nashville saattaa oikeasti joutua harkitsemaan siirtoa, Daily Faceoffin toimittaja Frank Seravalli kirjoittaa artikkelissaan.

– Ainakin yksi seura on ollut todella kiinnostunut Saroksesta viime viikkoina, uskottavasti New Jersey Devils. Daily Faceoffin mukaan Predators on kertonut seuroille, että niin kauan kuin he ovat menossa pudotuspeleihin, Saros ei ole kaupan, Seravalli jatkaa. 

Nashville taistelee kuumeisesti pudotuspelipaikasta ja viiden ottelun voittoputkessa viilettävä joukkue on noussut läntisessä konferenssissa kahdeksanneksi kiinni viimeiseen pudotuspelipaikkaan.

Tämän lisäksi Saroksen kauppaamisen esteeksi voi nousta suomalaisvahdin korkea hinta. Saros on ollut jo vuosia Nashvillen tukipilari ja ykkösvahti, eikä seura tule missään nimessä luopumaan Saroksesta ilman todella merkittävää korvausta.

Saroksen viiden miljoonan dollarin vuosiansiot takaava sopimus kattaa vielä ensi kauden.

Lue myös:

    Uusimmat