Nasevista somekommenteistaan tunnettu huippumalli joutui kohun keskiöön – takavuosien kohuteini syyttää rajusta nettikiusaamisesta

Courtney Stodden on syyttänyt Chrissy Teigenia nettikiusaamisesta. 

Yhdysvaltalainen huippumalli ja somevaikuttaja Chrissy Teigen, 35, on saanut osakseen syytöksiä somekiusaamisesta. Televisiopersoona Courtney Stodden, 26, on kertonut joutuneensa Teigenin nettikiusaamaksi teini-ikäisenä vuosia sitten. Tuohon aikaan parikymppinen Teigen julkaisi muun muassa twiittejä, joissa kehotti Stoddenia päättämään elämänsä. 

Stodden nousi maailmanlaajuiseen julkisuuteen vuonna 2011 mentyään 16-vuotiaana naimisiin tuolloin 51-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchinsonin kanssa. Pariskunta sai tuolloin runsaasti kritiikkiä osakseen suhteestaan. Stodden ja Hutchinson erosivat vuonna 2020. 

Teigen on esittänyt julkisen anteeksipyyntönsä menneistä toimistaan Stoddenille. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Monet ihmiset eivät ole niin onnekkaita, että heidät voidaan laittaa vastuuseen menneistä, voimasanojen täyteisistä toimistaan koko maailman edessä. Olen häpeissäni sekä surullinen siitä, kuka olin ennen. Olin epävarma, huomionkipeä trolli, Teigen totesi keskiviikkona 12. toukokuuta julkaisemassaan twiittien sarjassa. 

Teigen myös kertoi Twitterissä että hän olisi ottanut yhteyttä Stoddeniin yksityisesti, mutta halusi tehdä anteeksipyynnöstään myös julkisen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Teigenilla on yli 13 miljoonaa seuraajaa Twitterissä. Instagramissa Teigenia seuraa lähes 35 miljoonaa ihmistä. 

Stodden julkaisi puolestaan Instagramissa päivityksen, jonka mukaan Teigen olisi blokannut hänet Twitterissä. Stodden hyväksyi varauksellisesti Teigenin anteeksipyynnön. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hyväksyn hänen anteeksipyyntönsä ja annan hänelle anteeksi. Mutta totuus pysyy samana, en ole koskaan kuullut hänestä tai hänen joukoistaan yksityisesti. Tosiasiassa, hän esti minut Twitterissä. Jokainen soluni haluaa uskoa, että tämä on vilpitön anteeksipyyntö, mutta se tuntuu vain julkiselta yritykseltä pelastaa hänen yhteistyönsä Targetin sekä muiden brändien kanssa, jotka tajuavat että hänen tapansa olla "woke" on vain rikkinäinen levy, Stodden kirjoittaa päivityksessään. 

Teigen on naimisissa muusikko John Legendin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta. 

Teigen on puhunut sosiaalisessa mediassa avoimesti muun muassa läpikäymästään keskenmenostaan. 

Lähde: Yahoo News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja