Nappaa syksyn hyödyllinen laukkutrendi käyttöösi jo nyt

Ylisuuret clutch-laukut näkyivät useiden muotitalojen catwalkeilla, kun tulevan syksyn ja talven muotia esiteltiin. Naisilla on yleensä mukaan paljon tavaroita, joten tämän laukkutrendin voi napata käyttöönsä vaikka heti.

Naiset kantavat usein mukanaan lompakon, avainten ja kännykän lisäksi paljon muitakin tuotteita, joten aina ei pärjää pienellä laukulla. Suuret clutch-laukut ovat suosiossa tulevan syksyn ja talven muodissa, mutta niiden käyttöönottoa ei tarvitse viivästyttää ilmojen viilentymiseen asti.

Stella McCartneyn clutch-laukkuun tuo eloa pirteät värit ja hauskat kuviot. Tällainen iloinen ja värikäs laukku sopii erinomaisesti päiväkäyttöön.

Dries Van Noten luomuksiin lukeutui ylisuuri ja tumma clutch. Metallinhohtoinen ja tummanpuhuva laukku kääntää takuulla katseita illanvietossa.

Ranskalaisen muotitalo Chloén syksyn ja talven muotia esittelevän catwalkin aikana nähtiin olkalaukun ja clutch-laukun välimuoto. Kauniin värinen ja omalaatuinen laukku sopii kaikille muodin edelläkävijöille.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat