Naomi Wattsille sanottiin hänen uransa olevan ohi neljäkymppisenä: "Tuntuu epäreilulta pelikentältä"

Näyttelijä Naomi Wattsin mielestä naisia ja miehiä ei kohdella ikääntyessä samalla tavalla.

Näyttelijä Naomi Watts, 54, kertoi InStyle-lehdelle, mitä hän ajattelee ikääntymisestä alallaan.

– Urani alkoi oikeastaan ​​vasta 30-vuotiaana. Silloin Mulholland Drive (elokuva) ilmestyi. Silloin minulle kerrottiin, että urani olisi ohi noin 40-vuotiaana. Siinä ei ollut minusta mitään järkeä, Watts kertoi.

Watts oli järkyttynyt ja hämmästynyt saamastaan kommentista.

– Joku sanoi minulle, että se tapahtuu (uran loppuminen), kun minua ei voi enää panna. Arvasin, että se tarkoitti sitä, että kun en voi enää saada lapsia, mutta mitä sitten. Okei, ymmärrän kyllä, että vanhemmat naiset näyttelevät konnaa tai vihaista, hullua naista, Watts kertoi.

Watts huomautti, että vaikka naiset koetaan eri tavalla heidän ikääntyessään, miehet eivät kohtaa sellaista.

– Yhteiskuntana katsomme miehiä heidän ikääntyessään ja ajattelemme, että he tulevat houkuttelevammiksi. Heistä tulee viisaampia, voimakkaampia ja haluttavampia, eikä kukaan mies puhu toiselle miehelle todella siitä, kuinka he haluaisivat näyttää paremmilta. He saattavat puhua vaivoistaan, mutta todellista painetta ei ole. Se tuntuu vain epäreilulta pelikentältä, ja toivon, ettei koko keskustelua olisi ollenkaan, Watts kertoi.

Watts on puhunut lasten saamisesta yli 30-vuotiaana ja vaihdevuosistaan postauksessaan Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

‒ Mielestäni on aika nähdä edustettuna naiset tässä elämänvaiheessa tai ikäryhmässä. Olemme olleet aliedustettuja mediassa, tarinoissa ja markkinoinnissa aivan liian kauan. Itse asiassa yli miljardi ihmistä maailmassa on menopaussilla vuoteen 2025 mennessä. Kun käyt epämiellyttäviä keskusteluja, ne helpottuvat. Edistystä tapahtuu, Watts kirjoitti postauksessaan englanniksi.

Wattsin mielestä vanheneminen on kaikille etuoikeus.

– On aika olla ylpeä kokemuksistamme. Tuntea itsemme voimaantuneeksi, anteeksipyyteettömästi. On jännittävää olla osa muutoksentekijäsukupolvea. Älä enää kävele tämän läpi yksin, Watts kirjoitti.

Lähde: Yahoo Life

Lue myös:

    Uusimmat