Naomi Campbell: Ei koskaan paino-ongelmia

Huippumalli ei ole kertomansa mukaan koskaan noudattanut minkäänlaista dieettiä.

Naomi Campbell, 42, on yksi maailman tunnetuimpia supermalleja, ja hänen ulkonäköään kadehditaan ympäri maailman.

People-lehden haastattelussa Campbell kuitenkin vakuuttaa, ettei hän ole koskaan laihduttanut dieettien avulla. Hän kertoo myös rakastavansa hyvää ruokaa.

– En oikein osaa sanoa painostani tai iästäni. Painon miettiminen ei koskaan vienyt aikaani ja tein töitä joka päivä. En ole koskaan kamppaillut painoni kanssa ja ruoka on minulle suuri nautinto, hän toteaa.

Ulkonäöstään hän kertoo huolehtivansa erilaisten kauneushoitojen ja joogan avulla. New York Post -lehden haastattelussa hän vihjaa, ettei hänellä ole mitään myöskään kauneusruiskeita vastaan.

– En vastusta ruiskeita. En tykkää todella laihasta ulkomuodosta. Jos on liian laiha, näyttää vanhemmalta, hän selittää.

Campbell kuitenkin myöntää olevansa etuoikeutettu voidessaan edelleen tehdä töitä erittäin kilpailuhenkisessä mallimaailmassa.

– Tässä työssä ollaan vastakkain lukuisien tyttöjen kanssa, jotka kaikki haluavat saman työn, mutta johon otetaan vain muutama. Maailma on kilpailuhenkisempi nykyään, eikä tyttöjä valmistella kunnolla. Lehden kanteen on vaikeampi päästä, hän pohtii People-lehdessä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat