Nancy Reagan ja prinsessa Diana yllättivät John Travoltan – legendaarinen tanssi suunniteltiin etukäteen

John Travolta yllätettiin Nancy Reaganin ja prinsessa Dianan toimesta.

Näyttelijä John Travolta muisteli legendaariseksi muodostunutta tanssiaan prinsessaDianan kanssa. Parivaljakko tapasi toisensa Valkoisen talon juhlissa 1985.

Travoltasta tehtiin Nancy Reaganin ja prinsessa Dianan suunnitelmien mukaan "prinssi Uljas" illan ajaksi. Suunnitelmasta ei kerrottu Travoltalle etukäteen. 

– En tiennyt lainkaan, että minusta tehtäisiin "prinssi" ja että tanssisin hänen (Dianan) kanssaan. Sain kuulla siitä vasta, kun saavuin paikan päälle, Travolta muisteli.

Presidentti Reaganin Nancy-vaimo suunnitteli illan prinssi Charlesin ja Dianan kunniaksi. Pariskunta oli tuolloin kiertueella Yhdysvalloissa.

Travolta ei kuitenkaan missään nimessä halunnut kieltäytyä tanssitarjouksesta ja niin sanotun prinssin viitasta. Tarttuessaan Dianan käteen häntä jännitti, vaikka suosiota ja ihailua oli lukuisten menestyselokuvien myötä kertynyt.

– Olin ällistynyt hänestä. Hän näytti tietä ja ajattelin vain, että "tämä ei käy päinsä, minun täytyy muistella kouluaikaisia tanssituntejani, jotta voin näyttää hänelle että voin viedä häntä", näyttelijä paljastaa. 

Tanssin aikana he keskustelivat muun muassa Clint Eastwoodista. Erityisesti tanssista on jäänyt Travoltan mieleen kuitenkin Dianan asu.

– Mekko puki häntä hyvin. Voisin piirtää sen mielessäni, koska se oli niin yksityiskohtainen.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja