John Travoltalta koskettava kirjoitus – muistelee edesmennyttä vaimoaan: "Kellyn rakkaus ja elämä tullaan muistamaan aina"

Kelly Preston on kuollut 57-vuotiaana. 

Näyttelijä Kelly Preston menehtyi 57-vuotiaana, 12. heinäkuuta. Preston oli  People-lehden mukaan sairastanut kaksi vuotta rintasyöpää. Preston muistetaan julkisuudessa elokuvista kuten Identtiset kaksoset, Jerry Maguire sekä Eka kerta, mutta myös liitostaan John Travoltan kanssa.  

Pari tapasi ensimmäisen kerran vuonna 1987 Torontossa, Kanadassa tehdessään elokuvaa The Experts. Muutamaa vuotta myöhemmin, vuonna 1990, he kohtasivat uudelleen ja päättivät alkaa tapailla toisiaan.

Travolta kirjoitti Instagram-tilillään koskettavan viestin, jossa hän kiitti vaimoaan hoitaneita lääkäreitä ja tämän ystäviä. 

– Kellyn rakkaus ja elämä tullaan aina muistamaan. Vietän nyt aikaa äitinsä menettäneiden lasteni kanssa, joten antakaa anteeksi, jos ette kuule meistä vähään aikaan. Tietäkää kuitenkin, että tunnemme teidän ylitsevuotavan rakkauden tulevina viikkoina ja kuukausina, jotka otamme toipuaksemme, hän kirjoittaa. 

Pariskunnan tytär 20-vuotias Ella kirjoitti myös Instagram-tililleen kauniin viestin äidilleen. 

– En ole koskaan tavannut ketään yhtä rohkeaa, vahvaa, kaunista ja rakastavaa kuin sinä, hän aloittaa. 

– Kiitos rakkaudesta. Kiitos avusta, jonka olet antanut tehdäksesi maailmasta paremman paikan. Teit elämästä niin kauniin ja tiedän jatkat sen tekemistä. Rakastan sinua niin paljon äiti. 

Ellan veli Benjamin täytti juuri 9 vuotta. Prestonin ja Travoltan esikoispoikansa Jett menehtyi 16-vuotiaana vuonna 2009 saatuaan sairaskohtauksen ja lyötyään päänsä perheen lomaillessa Bahamalla.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat