Nämä ovat maailman oudoimmat unihäiriöt

Nukkumiseen liittyviä ongelmia on joskus jokaisella, mutta jotkut Nukkumatin hylkäämät ihmispolot kärsivät hyvin omituisista unisairauksista. Lue tarinat oudoista unihäiriöistä!

Helmi listasi oudoimmat ja harvinaisimmat unihäiriöt. Oletko kuullut näistä?

Prinsessa Ruusunen

Kun 15-vuotias Louisa Ball ryhtyy nokosille, hän todellakin tarkoittaa sitä. Ball kärsii erikoisesta unisairaudesta, joka pitää hänet unessa päiväkausia. Kun Ball vaipuu Prinsessa Ruususen uneen, mitkään herätyskeinot eivät auta. Hän saattaa havahtua hetkeksi hereille, mutta nukahtaa pian uudestaan. Lääkärit eivät tiedä mistä häiriö johtuu tai mikä siihen voisi auttaa.Teinitytön pisimmät unet ovat kestäneet 13 päivää.

Himokas herätys

23-vuotias Hailey Betty kärsii harvinaisesta unisairaudesta, joka pitää hänen poikaystävänsä kiireiseinä öisin. Kyse ei ole unissakävelystä, vaan hiukan yksityisemmästä asiasta. Nukahtaessaan Betty ryhtyy hieromaan itseään ja vaatimaan seksiä, jopa kolme tai neljä kertaa yössä. Aamulla hän ei muista tapahtuneesta mitään. Kaikki tapahtuu syvässä unessa.

Unissakävely jääkaapille

Anna Ryan jää usein ilman aamupalaa, sillä hän saattaa tyhjentää ruokavarastonsa nukkuessaan. Vilkas painonnousu ja väsymys vei hänet uniklinikalle, missä öinen käyttäytyminen huomattiin. Syömishäiriöön liittyvää käytöstä tapahtuu useimmiten valveilla, mutta Ryanin tapauksessa täysin tiedostamatta.

Nauru pidentää unta

Jos kerrot vitsin Claire Scottille, varaudu siihen, että kikattelun jälkeen hän vaipuu syvään uneen. Elämä ei voi olla kovin ratkiriemukasta tämän häiriön kanssa, mutta Scott suhtautuu asiaan hyväksyvästi. Scottin kärsimä unihäiriö liittyy tunteisiin, jotka lamaannuttavat kehon arvaamattomasti. Normaalisti näin tapahtuu vain, jos ihminen menee pahaan shokkiin.

Lue lisää:

MTV3/Helmi

Lähde:Oddee.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja